I'v Lie [ Demoeditor.dll ve hl_ress.dll ] değişmiş geliyorlar.

oduncu sıze nukede el wrmeyınce boyle oldu demı
oduncu hile bunu bende biliyorum sen bilmessin tabi rıdvanda bilir kendisi de bilir...

uzatma oduncu hile bu kadar bunu kendiside cok iyi biliyo qq.

BU 3D sSS Leri Lwz LEr cekti beyLer bu ss ler bnmm elime gectı bnde oduncuya attm (: Lwz aLı gil

z1rt , sanches , Khanz , cheep , bunlar temzmi gard$

bılrıoz zaten kA tanıdım movıesınde :D
Asdkafasd:)
allah aşkına ya 2 ay once z1Rt* mı vardı ?
yada baLyozmu vardı qjejajsd nbde turedı hepsı o tr0jen x3 de bana ozel msj atmıs ana bacı kufrr edıo asdkafkasd :D coluk cocuk ya

yAzıK laa sızeee bıde ssaglamız dersınız alayını Koftısınızz :)))))

CoAst ANA BACı KATMA MUSLUMANMISIN SEN GARDASS ANA BACI ATION HERKES SEN ANANI BACI YOLDA MI BULDUN GARDASSS HAYIRMI YADA MUSLUMAN MI DEGILSIN HER YORUMUNDA ANA BACI KATION BIRAZ DELIKANLI OL SENINDE ANA VAR AYIK OL INSAN OLDUGUNU UNUTMA BENI BURDAN BANLARSIN BEKLI SORUN OLMAZ KAFANA GOREEE AMA ANA BACI HIC BISEY ICIN KATILMAZZZ... BEYLER HAKSIZSAM YORUM YAZIN ACIKGIZ BU SAATTEN SONRA HERSEYE

BU ADAMN YAZDIGINA BAKIN :Tipsizler bunlarda Suç Yok Annelerinde var Annelerini tokatlamak lazım

Herkez Hile Olmuş S*çtılar Csnin İçine

lan amcıklar ı ve lıe hıle dıyosunuz ya sızın ne o.cocugu oldugunuzu cumle alem bılıyor ı ve lıe den atıldın dıe kaan adamlara suc atma adamlar kınq turnuvada gorursun zaten hıle var mı yok mu baby hadi qq

qweqweq :D:D istedğiniz kadar yayınLayın oLum sikimde biLe değiLsiniz :D Kaan cfq için yaLwardığın qünLeri unutma ;) BeyLer Ankarada oturan warsa qeLsin buyursun ewimde misafir oLsun eğer pc'mde hiLeye ait bişey buLursa aLsın pc'yi qötürsün.. Zaten cs4 turnuwa düzenLio orda herşey beLLi oLcak ;)

0zan eyw krdşm.. Aramızda oynuyanLar kimin ne oLduqunu biLiyo.. biLmeyenLerde anca kafasına qöre yorum yapıo.. hiç birinizin ne söLediği umrumda değiL.. Kendine we Team'ine qüwenen warsa buyrun Lan-Game Vs - Kit ataLım ?

vay beee .. xD

Kingof 1 2 3 4 full hile zaen bunu herkes biliyo king die bildiğini adamların hepsi hile birde adminlik alıp hileyle oynuyolar sizde yiyosunuz

bılrıoz zaten kA tanıdım movıesınde :D
Asdkafasd:)
allah aşkına ya 2 ay once z1Rt* mı vardı ?
yada baLyozmu vardı qjejajsd nbde turedı hepsı o tr0jen x3 de bana ozel msj atmıs ana bacı kufrr edıo asdkafkasd :D coluk cocuk ya
Hayırdır Beni burdada tanırlar cs'de de tanırlar ben Z1rT*'ım Benim cs'deki namım yeter şimdi kes sesini bize bulaşma yaşına olgun davran yada bize bebe diyorsan yasınlarla muhatap ol ?

Ben benim ya sen ?

Vay amk qwqoehwqhehq xD

şu 2. sss de LWZ team dan ss alan kımse oda 3d bicak a iyi bakın anlarsınız bak

FENAAAA :D adam yakalar :D

yazık ya.. :D
başarılarr

nasıl deıstırıyo

Bu resimLeri kim cekTi acabA ?

BU 3D sSS Leri Lwz LEr cekti beyLer bu ss ler bnmm elime gectı bnde oduncuya attm (: Lwz aLı gil

Evet hakLısn Kaan Ss Ler Bizzat ben çektm bızLe maca qeLdıLer sw qiremedi botLar :D

Kalabalık'ta Artislik Yapanın Tenhada Özrü Kabul Olmaz!

ali.cs_@hotmail.com

Geri