I'v Lie [ Demoeditor.dll ve hl_ress.dll ] değişmiş geliyorlar.

1
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
discord.gg
~0duNCu*
Böyle rezillik görülmedi adamlar birde temiz olduklarını söylüyorlar ss'ler herşeyi gösteriyor herşey ortada buyrun görelim.
Böyle amelelik görmedik adamların hepsimi açıpta gelir biri demoeditor diğerleri hl_ress.dll birde maç atmak istiyorlar :)

Böyle rezilllik gördünüzmü RESİMleri iyi inceleyin consol yazılarını falan hepsinin değiştirdiğine dair yazıları bulunmaktadır :)

asdasdasd qweqweqwe qwe qweasdasd qweqw eqweq wdasdasd qweq weqw easdas da wqeq wedasd awqe qweqw eqwe qeq we hLL yakısır [ DUM TEK TEK ]:D:D

LA YAZIK WALLA YAZIK BUNLARA HELE CANER SANA :d dum teq teq akar alem bakar hesabı garŞ ayıktnzmı adam akıor :D

yazık la sıze bu kadar hıleye duskun oldugunuzu bılmıodum mq I`ve Lie >> nın ezolugu ortaya cıktı

beyler resme tıklayıp acılan sıtede resmn ustune gelıp farktlı kayıt edınız ver gorceksınız olayı

dum tek tek esSqabe patron Marquez 3d cı cıktı bıde degılız k1nq1z derlerdi D:D:D

Tiplere GeL ARtık NAME : deişirler :D qwekqekqwe

Ahahah :)

0quzhan* <OA> '' TCS ''

GLOCK ve BIÇAKLI Ss'ler bize ait değildir arkadaşlar sonra laf yapılmasın bize ait değildir başkasından alıntıdır ama yayınlanmamıştı bende ssleri aldım ve yayınladım :)

Tipsizler bunlarda Suç Yok Annelerinde var Annelerini tokatlamak lazım.

o sensın mamy kım olucak geçen o uyelıktekı sozde komşundu :)

La bıRakın Bide ss Ler bize ait degiL dio f3 e basmayı unutmuşunuz oqLum bide kapatmışınız montaj La o resimLeri kaydedin zo0m yapın ve bakın montajLanmış

I`ve Lie >> ahahahaha BuLutt :D Ahaha hiLeciLer :)

Oduncu bu işleri bizzat kendi kullandıgı icin biliyor tbrikler ;)

hll sana kaan :) qweqeqeq allah'm ya 1ay önce aim dilenen
adamsın..

bunlar 3d acsada hala ezık (: sadece aqlıolar .D

Ss'ler fake deildir tarafimca incelenmiŞtir ;)

Geri