İşte Wall Tşkr butonuna Basın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paytak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam dogru yere atmıssın sxe 7.8 fix1 surumu yulu olmalıdır yukluyse ac oyuna gir servere gir f5 bas tamam de tekrar gir al sana wall hack

ben dedıklerının aynısını 2 kere yaptım su an bır daha denıcem olsada olmasada rep vercem krdES sen doru sey vermısınde bende olmuo işte Sxe 7.8 Fİx 1 var bende ama senınkını lınk atsana sxe nın blkı ondandıR krdEs bende olmuo bı arkdS yapmıs ama hata FLn vermıo f5 basıyorum atıo hata vermıo giriyorum teqrar 1 sn bıle gostermıo :S

BEyler Trojan War sakına indirmeyin!!!! Çok sakıncalı.... Bilgisayar çoker..

soner38 kardesim v26 pacthi yuklu ise sorun cıkmaması lazım sende o yuklumu acaba ??

EWt yukluuu bak krdEs dosyalrı Attım OrssleeDr calısırdım ws ws ... yaptım sonra sxe actım cs ye gırdım bı oyunyonetıcısı sw sıne gırdım f5 e bastım sw den attı bekledım tamam dıcem hıc bısı cıkmadı :S sxe 7.8 Fix 1.0.. ?

paytak hade yardım :S sxe fix 1.0 deısık olma ıhtımalı senınkını lınkleyıp atsana bı :S

http://img524.imageshack.us/i/adszlxj.png/]
adszlxj.png
[/URL][IMG]http://img524.imageshack.us/im.../248492140/sXeInjectedClient7.8_fix1.zip.html sxe indirin burdan da[/IMG][/URL]

paylasıım ıcın saolda virus war soyleyım haaaaaaaaaaaa :)))))))))))))

yok virus falan kardesim yalan atmayın

cs ve sxe sılıp teqrar yuklucem ıns olur hersey ııcn saoL paytak senıde yordım :D repın qELdı

paytak yan masadan yenı uyelık acmıs post kasıor kımı kandırıon bu adam kac yasında 11 flenmı :D

20 tane mesaj atmıs soner:D

sızıne krDesım benım pC mde olmadı benım ne mesaj sayısı umrumda ne baska bırSey forumu bılgı ve dosya ıcın qelıyurum zate tum mesajlarımı bı konuda yazdım oda bu dıerlerı ılgımı cekmedı !

Yha bu ne yaw .. link acilmior .. premium fln dior ..delir ya...:S Baska bi siteye upload etsene..

Beyler İçinde Çok Pis Trojan War DEyim....

Beyler video Cekme Programı warsa sizde werin video koyayım

Paytak nasıL olsA sXe yenılenıomus dun msn de ganChaw dedı bırazcık qec verdın ama :D emeqe saygı

Ben Vİdeo yu yukluyom siteye koycam birazdan rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri