İşte Wall Tşkr butonuna Basın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paytak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

paytak

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
paytak
SA

Arkadaslar WallCıkmıstır

buyrun link http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/1aor4fby/WH-SPEED-sXe78.rar.html
Osdloader Acıyoruz wall buluyoruz Browseden register ardından start service dioruz icindeki dll dosyalarını Hl.exe icine atıyoruz sxe acıp oyuna giriyoruz f5 tusuna bastık mı hata vercek server içinde iken basın lutfen herneyse hata werdi tamam dedik ve wall hayırlı olsun bu arda wall v26 patch ve sxE 7.8 Fix1 surumunde calısır admin konu sabitlensİN :D

http://www.dailymotion.com/erselgedikli/video/16276839 İŞTE İZLEYİN RAPLERİNİZİ BEKLİYORUM
http://www.dailymotion.com/relevanc...k/video/x9owv8_sxe-78-wallhackhack_videogames

Sicheats sitesinden alıntı yapmışsın o kadar kolay değil eksik paylaşmışsın ...

Cok kolay Arkadaslar YaPIN Olmazsa Serefsizim

nasıL gösterio yanı krDEs duvar arkasından kare ııcndemı yoksa duvar arkasımı ? eskı orslederlerde farklımı bRo?

Eskisi Gibi Aynen adamı gosteriyor 1 saniye degil ama full gosteriyor

Truva atı blundu :S yardım :S

Sil O zaman Kardesim Ben Hİc bi zaman trojenli sey dagıtmadım Sil onu ben karısmam

Forum kurallarını bılmedığım için özüR diliyorum flood olabılır FAkat son bısı yazcam aRKadSım virüs programım yok :S bi yardım etsen silsende zahmeT olmassa ? lütfen :S ?

Forum kurallarını bılmedığım için özüR diliyorum flood olabılır FAkat son bısı yazcam aRKadSım virüs programım yok :S bi yardım etsen silsende zahmeT olmassa ? lütfen :S ?

Tamam da Truva atını kim buldu :D İnternetten tarattıysan Viruslu dosyayı kendin sil Adı ne guzel oku yanlıs Dosyayı silme

virüs sana bı zaraR veröedımı :S ? bu kdR rahatsın krdES?

BUNDA TRUVA virusu war adam doqru soyluor beyler dosyayı sakın açmayın konu kılıt pls

Kardesim Ben sildim Sende Sil diom işte sxe Disabler.dll bu isimli dosyayı silin

ne yanı dosyayı paylasmaktan qerımı cekıldın :S ? kapt ozamn konuyu bı uyarı fln yaz

sxe Disabler.dll isimli DLL dosysını silin geri kalan dll dosyalarıı HL.exe nin bulundugu yere atın Bu kadar Bunu yapamayan yasamasın zaten

Disabler.dll bu dosya olmadığından işlem başlatılamadı yazıo ve normaL orsleader gıbı 1 sn gosterıoo

yanlıs dosyayı sildin sen ben linki yeniledim indirin icindeki hepsini hl.exe icine atın osdloader le isinizi gorun oyuna girin f5 basın tamam diyin tekrar sunucuya girin oldu bitti bunu nasıl yapamıyonuz yuh ya :S

Yapan adama helal olsun kardesim hakkaten calısıyor Paylasım için Ty

Ne demek Kardesim Biz Buldugumuzu koyarız yani sen rahat Ol bişey deil Oh bea ilk sen yaptın içim rahatladı

bırakın walı yha adam gibi oynayın deafult oynayan yha

biri örnek hl.exe kuruldu yerı söyleye bılırmı öRN paytak senınkı nerde :S cunku benım cs 1.6 deıısk bıraS orgınaL deıl sennkı nerde solede o na gore arastıram ben program fıles valve ye attım sen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri