İşte Ürkütücü Komodo Ejderi....

1
EXE RANK

ENOJADO;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ENOJADO;;
En büyük kertenkele
Komodo ejderi 3 m.'lik boyu ve 140 kg.'lık ağırlığıyla yeryüzünün en büyük kertenkelesidir!Bu sürüngenin ağızından akan sıvı bir insanı öldürecek kadar zehirli olduğu söylenmektedir...!
dragon.jpg

komodo-dragon-1a.jpg

dragon.jpg

Ne Yiyo O ? :001_huh: + Bilgilendirme İcin Tesekkr Ederim.

Önemli değil... Onun hakkında net bi açıklama yapılmamıs... Bulabilirsem buraya yazarım. Ama et yiyodur :D İnsanda yiyebilir xD

tatlı bir şeymiş la :) saol ...

sevimli yaramtık :)

O kertenkelelrı gordugunuz yerde 1 vuruşta oldurun arkadaslar ole bır hadı var "Hang Peygamber oldugunu hatırlamıyorum ama O Peygamberi yakmak ıcın ates hazırlıyorlarmıs kertenkelede o Firavuna yardım etmiş" Durum bundan ıbaret :) Ben dağlarda gezmeyi çok severimde :) hep öldürüyorum bu akdar kocamanı Tabancamla vururum :) haydi kolay gele :)

#

Ağzını Yediğim :D <3

Yok yok bunlar evcil sev başını okşa bişey yapmaz amcası küçük daha o nasıl küçükse 3 metre :D:D:D

:D:D demin yazdım bızım yaratıga boyle boyle diyolar diye adress versinler diyo :D

Boluya gelsin 0na adresi veririm :)

Müsait değilmiş araba kullanmayı bılmıyomuş gelemezmiş :D

O kertenkelelrı gordugunuz yerde 1 vuruşta oldurun arkadaslar ole bır hadı var "Hang Peygamber oldugunu hatırlamıyorum ama O Peygamberi yakmak ıcın ates hazırlıyorlarmıs kertenkelede o Firavuna yardım etmiş" Durum bundan ıbaret :) Ben dağlarda gezmeyi çok severimde :) hep öldürüyorum bu akdar kocamanı Tabancamla vururum :) haydi kolay gele :)
adam her gün öldürüyomus hemde anadoluda komodo kertenkelesi :D :D :D öldüm qeqwe :D

Geri