İşte o beklenen Cfg -k1nq`L![o]N t|K ~> Lion v3 ÇıkTı.. ! ¨~

LİON V4 GeLsinmi?

• GeLsiN TaBiki

Oy: 347 81.6%
  • Gelmesin

Oy: 79 18.6%

• Kullanılan toplam oy
    425
ezik ezik iş yapmayın alışmışsınız yok cfg sabit olmaz! devir değişiyor sabit kalacak! derdinizi jocker e anlatın !

[quote="~`Dynac|]ezik ezik iş yapmayın alışmışsınız yok cfg sabit olmaz! devir değişiyor sabit kalacak! derdinizi jocker e anlatın ![/QUOTE]

aynen öyle derdi olan jockeя `e anlatsın

Saolsın denıyelım

hacı cfg saglam cfg olmasına ama ben dynacın v4 cfgsındekı gıbı sendede fps sorunuyla karsılasdım en azından onda 45 ıken sen 20 10 fln arası olıo ama ellerıne saglık fps sorunu olmayanlar ıcın gzl cfg umarım v4 sendede qelır basarılar

deneyecegim fakat cs silindi :(

Nerden Çıktı Bu CFG konusu Sabitleme modası.Kafanıza göre iş yapmayın!.
Hiç Bir CFG konusu Sabitlenemez.
Konu Sabit konulardan ALINMIŞTIR.

kaRde$iM bizim paylaştıqımız cfg konularını silorsunuz baskaları sabit oluor bu nasıl iş ya
az emeqe sayqı gösterin ya ayıp ya ayıp forumun tadını kacırıonuz konumuzun silinmemesi için illa mod mu olmamız lazım rahatsız kardeşim saolasın sabitten cıkardıqın için ...

kaRde$iM bizim paylaştıqımız cfg konularını silorsunuz baskaları sabit oluor bu nasıl iş ya
az emeqe sayqı gösterin ya ayıp ya ayıp forumun tadını kacırıonuz konumuzun silinmemesi için illa mod mu olmamız lazım rahatsız kardeşim saolasın sabitten cıkardıqın için ...

bir konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bir şeyden haberin yok ! düzgün konuş

Paylaşım için teşekkurler

[quote="~`Dynac|]bir konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bir şeyden haberin yok ! düzgün konuş [/QUOTE]

konu hakkında bilqim olsa ne olcak mod olan sizsiniz konuyu sabitleyende slende sizsiniz-sizlersiniz sadece sizden emeqe sayqı göstermenizi istiyorum durduk yere konu silmenizi istemiorum oke.

denedim kardeş gercekden süpper !

kanka yenisi nezaman cıkcak :D?

saoL ama ıns orj dur

saol.denedim cfgni keleş bir dünya harikası diyebilirim ama colt berbat o da olsaydı king cfg :D glock ve ak47 mukemmel :)

HADİ YA KANKA SIMDI CIKAR :D

bi sen bide berk BENİM GÖZÜMDE N1

eLıne SaqLk kaRdes :)

Geri