0
EXE RANK
~`BBEERROO.`` <Dg>
Fexe Kullanıcısı
[attachment=o983]
fevkaledeBu adamın adını ilk defa duydum. Yeni türeme sanırım. Hileye başvurması çok doğal bu aylarda...
İyi güldüm sabah sabah yaYeni türemedik siz banlama ama siz yokken biz wardık cs serwarlarında .![]()
İyi güldüm sabah sabah yaBizden önce siz vardınız demek
hangi dünyada, hangi hayaller aleminde yaşıyosunuz sorması ayıp. İnexinferisle beraber çıktınız alayınız neyin kafasındasınız ?
Bu çocuk harbi şizofren ya, ben non'a felan girmedim nerden uyduruyon onuda bilmiyomda. Cs2'de değil tüm sw'ler cs alemi beni tanır. Senin bizi(Rüzqar dahil) tanımamanın sebebi dün türemiş olman.İnexsinferix lemi cıktımseN daha cs 2 de non clanında idin swye ortak oldunuz adınız cıktı .
![]()
11 senedir cs oynuyon niye 1-2 seneden öncesini bilmiyosun o zaman? konuştukça batıyosun bari konuşmasende yokdun piyasada 1 2 sene öncesine diğer seneleri bilemem ama sende fevkaledesin ben bu cs alemine qireli 11 inci senem olcakk !
ben 7 senden beri sen oyna we diğer swlerde tkılırdım su 4 sene için kingofa basladım ilk 1 senem 4 kingofta qeçti 1 yılda cs 3 de ondan sonra 2 de 2 seneden beri kasıyorum beni bilen bilir lafın bittiği an ~ BBEERROO Dq. ~> .11 senedir cs oynuyon niye 1-2 seneden öncesini bilmiyosun o zaman? konuştukça batıyosun bari konuşma
Nona qirmedin he . :] la asıl siz yeni türediniz nese boswer hadi forumuna dön bırak bu konuyu hadeBu çocuk harbi şizofren ya, ben non'a felan girmedim nerden uyduruyon onuda bilmiyomda. Cs2'de değil tüm sw'ler cs alemi beni tanır. Senin bizi(Rüzqar dahil) tanımamanın sebebi dün türemiş olman.
Bide şeye çok güldüm 11 senedir cs oynuyomuşsun2 yaşında nasıl bilgisayar kullanmayı öğrendin bunuda açıkla bize lütfen
Ben kingofun bütün sw'lerinde takıldım daha nickini ilk defa burada görüyorum ne hikmetse.ben 7 senden beri sen oyna we diğer swlerde tkılırdım su 4 sene için kingofa basladım ilk 1 senem 4 kingofta qeçti 1 yılda cs 3 de ondan sonra 2 de 2 seneden beri kasıyorum beni bilen bilir lafın bittiği an ~ BBEERROO Dq. ~> .
Olm salak mısın şaka mısın nesin sen? bide bu çıktı ya... kendi kendine bişeyler uyduruyo salakNona qirmedin he . :] la asıl siz yeni türediniz nese boswer hadi forumuna dön bırak bu konuyu hade