İşte king dediğiniz -STR | Rety Zede . :) Ezik mübarek günde yapma bari !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~`BBEERROO.`` <Dg>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~`BBEERROO.`` <Dg>
[attachment=o983]

Herkes ezik görsün

Ben buna king diyoruz ama hile diye dedim dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi

Forumda Yenisin Forumda Hile,Hile ss Paylaşımı Yasak :(

Hmm bilmiordum kusura bakmayın forumda yeniyim !

Bu adamın adını ilk defa duydum. Yeni türeme sanırım. Hileye başvurması çok doğal bu aylarda...

Yeni türemedik siz banlama ama siz yokken biz wardık cs serwarlarında . ;)

Yeni türemedik siz banlama ama siz yokken biz wardık cs serwarlarında . ;)
İyi güldüm sabah sabah ya :D Bizden önce siz vardınız demek :D hangi dünyada, hangi hayaller aleminde yaşıyosunuz sorması ayıp. İnexinferisle beraber çıktınız alayınız neyin kafasındasınız ?

İyi güldüm sabah sabah ya :D Bizden önce siz vardınız demek :D hangi dünyada, hangi hayaller aleminde yaşıyosunuz sorması ayıp. İnexinferisle beraber çıktınız alayınız neyin kafasındasınız ?

İnexsinferix lemi cıktım :D seN daha cs 2 de non clanında idin swye ortak oldunuz adınız cıktı . ;)

[quote="']fevkalede :D[/quote]
sende yokdun piyasada 1 2 sene öncesine diğer seneleri bilemem ama sende fevkaledesin ben bu cs alemine qireli 11 inci senem olcakk !

İnexsinferix lemi cıktım :D seN daha cs 2 de non clanında idin swye ortak oldunuz adınız cıktı . ;)
Bu çocuk harbi şizofren ya, ben non'a felan girmedim nerden uyduruyon onuda bilmiyomda. Cs2'de değil tüm sw'ler cs alemi beni tanır. Senin bizi(Rüzqar dahil) tanımamanın sebebi dün türemiş olman.
Bide şeye çok güldüm 11 senedir cs oynuyomuşsun :D 2 yaşında nasıl bilgisayar kullanmayı öğrendin bunuda açıkla bize lütfen

sende yokdun piyasada 1 2 sene öncesine diğer seneleri bilemem ama sende fevkaledesin ben bu cs alemine qireli 11 inci senem olcakk !
11 senedir cs oynuyon niye 1-2 seneden öncesini bilmiyosun o zaman? konuştukça batıyosun bari konuşma

11 senedir cs oynuyon niye 1-2 seneden öncesini bilmiyosun o zaman? konuştukça batıyosun bari konuşma
ben 7 senden beri sen oyna we diğer swlerde tkılırdım su 4 sene için kingofa basladım ilk 1 senem 4 kingofta qeçti 1 yılda cs 3 de ondan sonra 2 de 2 seneden beri kasıyorum beni bilen bilir lafın bittiği an ~ BBEERROO Dq. ~> .

Bu çocuk harbi şizofren ya, ben non'a felan girmedim nerden uyduruyon onuda bilmiyomda. Cs2'de değil tüm sw'ler cs alemi beni tanır. Senin bizi(Rüzqar dahil) tanımamanın sebebi dün türemiş olman.
Bide şeye çok güldüm 11 senedir cs oynuyomuşsun :D 2 yaşında nasıl bilgisayar kullanmayı öğrendin bunuda açıkla bize lütfen
Nona qirmedin he . :] la asıl siz yeni türediniz nese boswer hadi forumuna dön bırak bu konuyu hade

ben 7 senden beri sen oyna we diğer swlerde tkılırdım su 4 sene için kingofa basladım ilk 1 senem 4 kingofta qeçti 1 yılda cs 3 de ondan sonra 2 de 2 seneden beri kasıyorum beni bilen bilir lafın bittiği an ~ BBEERROO Dq. ~> .
Ben kingofun bütün sw'lerinde takıldım daha nickini ilk defa burada görüyorum ne hikmetse.
Kaç senedir o sw'de kasıyosun biraz fraglarını gösterde inanalım bari.

BiBitmedinizAmk Kemalim Coluk Cocukla Uğraşma sorsan bunlar spawnın babaları ak

kral sizziniz susun tamam . şampiyon kasımpaşa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri