İŞTE JuMb0t* WALLHACK - SABRIN SONU WALL :D %100 sXe-i Sürümsüz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan West
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ACABA BEN ATI EKRAN KARTI DRiVER BULUP YÜKLESEM NETTEN OLURMU ? DEİŞİRMİ YANİ ATIYLE G-FORCE?

arkadaşın dediği gibi ATI ekran kartı driverini bulup yüklesek olurmu kardeşim,,, yani ekran kartımız ati olurmu?

Sanırım Ati Olmaz Gibime Gelior Ayrıca BoyLe driweR kuLLanıLırSa normaL ekRan KaRtLarının Ne öNemi kaLır :)

arkadaşlar nvidia ekran kartı olanlar ati yükliyemez !

Google yazıp indirmekle yapamassınız

hem sadece belirli bi sürümde olur

yani güncelleseniz bile eger sürümünüz aynı deilse olmaz !

Ama ben yaptım İnt cafede ama pc de deneyemedim İşte olduqum için eve qeldiqimde

yorqun oLuorum :D

AMA SaoL enes kardeşim Cok qüsel

Bu arada Bu hack Gh0s7 h4x ın ASuswallhack i qibi qösterio yani biraz onu andırıo böle

duvarlar qidip qelio ama rahatLıkLa qörüosunuz :D

Usda İlq oLrak PaylasıM iÇin TesekurLer.Ben ATI RADEON ekra Kartını kulanıyorum , dediklerini Hepsini Harfiyle Yapdım. Fakat Oyun ıcınde Jumbot Acılmasına RaqMeN waLL Aktif oLmuyoR bunun SeBebi Nedir YardımCı oLurmusun ? :S [ EqeR oLursa RepManyaqıMı oLuP hastaNelık EtceM seNi :D aMa Yapamadım :( ]

Ekran Kartı ATI olan yeni pc aldırcaklar bana yaaa xD

krdES 1.6 ııcnde bole bısı yaparmısın nweıde :D qweqwe ekran krt1 :D emegıne saglık ....

bide benım ekran kartı nvdia belki ondan calısmamıstır

Kardes BenımKı ati Readon X1550 8600 gt olurmu ?

kuLLanmayı ç0k isteRdm ama ekRan kaRtm adi deqL .. m0d. Luqun hayırLı Olsun :) k0nu içn sağol

Hay Ekran Kartıma Harlıyayım x@ Ne var ATI olsan x@ illa pc aldırcan bana x@

Ben Dediklerini Harfi Harfine Yaptım Ama Olmadı Bi Yardımcı Olurmusun?
Herseyi Ayarlıyorum.Oyuna Giriyorum Acılıor Jumbot Ama Masaüstünde Kalıyor.
Bide Hangi Modda Acıcaz Csyı OpengL mi Direct3d mi? yoksa software mi ?

Bu arkadaşa olan aynısı bana oldu ATİ Readon herşey güzel gidiyor. Ancak JuMBoT açılıyor masaüstünde 3D ye dair herhangi birşey yok ? yardımcı olacakmısın ?

beyler !! opengl de çalışır yazmayı unutmuşum :s

hiphap kardeşim senmi anlamıyorsun bizmi anlatamıyoruz. Lütfen yardımcı ol bi zahmet. JuMb0t* açılıyor zamanda anca masaüstünde kalıyor 3D ye benzey giçbirşey yok. ATI Readon Ekran kartım...

hiphap kardeşim senmi anlamıyorsun bizmi anlatamıyoruz. Lütfen yardımcı ol bi zahmet. JuMb0t* açılıyor zamanda anca masaüstünde kalıyor 3D ye benzey giçbirşey yok. ATI Readon Ekran kartım...
Kardeşim benim :S bazı ati'lerdede çalışmıyo olabilir :S opengL yap yine dene eğer çalışmıyosa ATI x1550 modelleri olabilir :S qerçekten üzqünüm :S

benımkı ati x 1600 pro

Konu KiLit #

Sebeb : Hiçkimse çalıştıramıyo !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri