İŞTE JuMb0t* WALLHACK - SABRIN SONU WALL :D %100 sXe-i Sürümsüz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan West
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

West

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
West
´.reklam + msn + hakaret yonetıcılere

byrasheads

olmadı kardes benım ati readeon x550 256 mb bende neden olmuo ya bana gore olcak bısı varmı hem prgram acılınca masaustune attı dedıklerını harfı harıf yaptm

Yaptım Ama Hata verdi Ama Emeğe Saygı .....

arkadaşLar benm kullandıqım 3D bu ben kendi yaptığım taktiği size ögrettim .. ekran kartı şart bu şekilde .. aLın size başKa birisinin taktiği BURADAN_İZLE işte bu videodakinin ekran kartı ati radeon bu vatandaş tabiki kafa yormamış sadece windows media player üzerinden şarkı değiştirildiğinde equlaizer otomatik açılarak aynı benm program gibi duvarlar gidip geliyo .. işte en iyi ve net örnek vatandaşın videosu gibi ...!

KaRdş Link eRRor wérioR ..

yoo :S temiz Link daha yeni koydum üsteLik coLLection hesap Link KırıLması qibi Söz Konusu deiL ..

SaoL Kardeşim

Ben BannedR Hesabımı CaLdılar burdan qiriorum :(

Bu arada Link sanırsam kırık :(

hata verio !

HiPhaP kanka benımkı Ndvia GefoRce ne yapacm oLmazmı :S bı yaRdımcı oLsana

yapan vaRmı :D .. ve sonucu olumlu cıkan ..

sanırım yok ama tekrar tekrar söylüyorum .. bu benm kullandıgım taktik/3D ... eğeR ati kartı oLanLar için en azından kaLıcı bi 3D oLur ve onun bunun yolladığı trojanlari indirmez wall niyetine ..!!

NVIDIA kullanıyorum üzgünüm ama ATI alamam şuan için..:(

Sonuç Neqative.. x)

nasıl yaptın kardeşim anlatırmısıN?

OFf bee bende acıyor 2-3 dk sora oyundayken saqda küçük aşaada belirior ama wall aktif olmuor xS

ya su media playerde o gösterdiqn video daki adam yapıo ya onn gibi ekolayzr ı nasl accam :X

Beyler int cafede denedim biraz olsun qördüm

BEN BANNEDR GÜVENLE KULLANIN

ELİNE SAGLIK ENES KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN !

bir nevi wallhack demiyelimde ekran kartı saglam olanlar için 3D Diyelim :)

Beyler int cafede denedim biraz olsun qördüm

BEN BANNEDR GÜVENLE KULLANIN

ELİNE SAGLIK ENES KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN !

Allah Razı oLsun .. Senin Üye işini ben haLLetcem BuraK'La konuscam kardeşiM .. Sende bana söz ver OnayıM oLmadan HiçbiR exe'yi indirip açMa .. bu HerKes için qeçeRLi BeyLer Ön Trojan KontroL'den GeçiriLicektir.Onay VeriLdiğinde GüvenLe indiRebiLirsiniz !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri