0
EXE RANK
BooeSteR
Fexe Kullanıcısı
Beşiktaş kampında dün yeni transferler Tanju Kayhan ile Veli Kavlak basının önüne çıktı. Sergiledikleri hırslı ve istekli futbolla kampın yıldızları arasında gösterilen iki futbolcu soruları samimiyetle yanıtladı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Veli, “Beşiktaş’a transferim daha önce de gündeme geldi. O dönem olmamıştı, ancak Tayfur Havutçu’yla görüştüm ve o bana güvendiğini söyledi. Yapılan testlerde ilk sırada yer almam, hazır gelmeme bağlı. Beşiktaş tesis, ortam, takımdaki arkadaşlıklar olarak en üst seviyede. Beşiktaş taraftarıyım, ancak oynadığım mevkii olarak Emre Belözoğlu ile Ernst’i beğeniyorum” ifadesini kullandı.
‘Hulk’u durdurmuştum’
Savunmanın her bölgesinde başarıyla görev yapan Tanju Kayhan ise, “İbrahim Toraman’ın davetlisi olarak Beşiktaş’ın 2-1 kazandığı Galatasaray maçını izlemiştim. O derece Beşiktaş’ın hastasıyım! Savunmanın sağında ve solunda görev yapabiliyorum. Karşımda kimin oynayacağı önemli değil. Agresif bir futbolcuyum. Porto maçında Hulk’a adım attırmamıştım” dedi.
‘Hulk’u durdurmuştum’
Savunmanın her bölgesinde başarıyla görev yapan Tanju Kayhan ise, “İbrahim Toraman’ın davetlisi olarak Beşiktaş’ın 2-1 kazandığı Galatasaray maçını izlemiştim. O derece Beşiktaş’ın hastasıyım! Savunmanın sağında ve solunda görev yapabiliyorum. Karşımda kimin oynayacağı önemli değil. Agresif bir futbolcuyum. Porto maçında Hulk’a adım attırmamıştım” dedi.