İspanyol kuzenimden aldıgım cfg. Nb De payLaşıyorum ak47&Colt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saoLasın hacıı :)

FPS çok düşüyo :/

QWEQWEQWEQE Socl sw de işlemiyor diyor bir ark 1.6 ta socl mu vardı benimmi haberim yok ??

bıLdıgm kadaryla yok (:

Harika bir cfg azim acık kaldı suana kadar sanal ortamda en ıyı cfg mermı sekmesı cok az vıgo arkadasının bunun ustunde bıraz daha degısıklık yaparsa mermı sekme dıye bır sey kalmaz bu arada arkadaslar eger cfg yı kullanırken mermının tek tek gıttıgınden sıkayetcıısenız cfg ye gırıp aım kodlarını sılın ben oyle oynuyorum ve daha ıyı herkese tavsıye ederım harıka bır cfg dorusunu solemek gerekırse bole bır cfgem olsa paylasmazdım :D ne dım ımpo helal olsun sana +rep

Harika bir cfg azim acık kaldı suana kadar sanal ortamda en ıyı cfg mermı sekmesı cok az vıgo arkadasının bunun ustunde bıraz daha degısıklık yaparsa mermı sekme dıye bır sey kalmaz bu arada arkadaslar eger cfg yı kullanırken mermının tek tek gıttıgınden sıkayetcıısenız cfg ye gırıp aım kodlarını sılın ben oyle oynuyorum ve daha ıyı herkese tavsıye ederım harıka bır cfg dorusunu solemek gerekırse bole bır cfgem olsa paylasmazdım :D ne dım ımpo helal olsun sana +rep
saoLasın kardes (:

Lınk nerde :S

İmpo knk bole cfg varsa msnden atarsın bana ;)

saolasın ama denemıcem yınede emegıne saglık

@dread
yeni cfg çıkarsa yayınLarım (:

bn bu cfq harbı quzel derım ama yabancı cfq olduqu bellı cunku acayıp kulamıom ama denedım quzel tavsıye !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri