Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

İspanya ..

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqaL` <3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 200

LeqaL` <3

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye
2
EXE RANK
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
2,388
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Feedback: 0 / 0 / 0


[IMG]http://www.frmcuk.com/customavatars/avatar28_1.gif[/IMG]


Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Yaş: 19
Mesajlar: 7.911
Üye No: 28
Tecrübe Puanı: 500
Rep Puanı: 48570
reputation_goldstar.gif
reputation_goldstar.gif
reputation_goldstar.gif
reputation_goldstar.gif

reputation_green.gif
reputation_green.gif
reputation_green.gif
reputation_green.gif
reputation_green.gif
reputation_greenh.gif
reputation_greenh.gif
reputation_greenh.gif
reputation_greenh.gif
reputation_greenh.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif
reputation_gold.gif



icon1.gif
Orlof Usulü Rosto (İspanya)
Malzemeler :

1 Kg dana rosto
300 Gr mantar (doğranmış)
1 Kase beşamel sos
1 Küçük kutu krema
1 Adet yumurta sarısı
1 Su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz
Karabiber


Yapılışı :

Önceden ısıtılmış fırında rostoyu 50 dakika pişirin (ara sıra kendi suyu ile ıslatın)
Diğer tarafta kalın dipli bir tavada yağı eritin ve mantarları sote edin
Beşamelin yarısını mantarlara ekleyin ve bekletin
Pişirdiğiniz rostoyu dilimleyip fırın kabına alın
Her dilim üzerine beşamel soslu mantardan koyun
Bir kabın içerisinde krema ile yumurta sarısını çırpıp etlerin üzerinde gezdirin
Önceden orta derecede ısıtılmış fırında 15- 20 dakika pişirin
Sıcak olarak servis yapın
 


 

 
Geri
Üst