2
EXE RANK
-TazManYa
Fexe Kullanıcısı
merhaba ben 32 yaşındayım ve bu olayı 23 mayıs pazartesi 2010 da yaşadım hemen anlatıyorum.
ben inşaatçıydım evimde inşaatın karşısındaydı ve ben bakıyordum balkondan sanki beyaz bişeyin geçtiğini gördüm hemen evden çıktım gittim bakmaya saat 00.30 du heryer çok karanlıktı el fenerimi almayı unuttum vede eve döneyim derken çığlık sesi duydum inşaattan geliyodu acaba neydi koşttum eve el fenerini aldım gittim inşağata her kata bakarken birde ne göriyim 6 kattayken dikkatlice baktım arkadaşım hasanı yerde bıçaklanmış buldum vede ölmüştü demekki çığlık sesi hasandan geldi
peki katil kimdi ?bu soruyu çözebilmek için her kata bakıyodum çatıda beyaz bi ruhu gördüm çok korktum sonra birden kayboldu nolduysa sabah kendimi yatakta buldum eve gitmemiştim ki :S rüya sandım ilk sonra inşaata gittiğimde 6.katta hasanı bıçaklanmış gördüm herşey gerçekti ama bni yatağa kim ***ürdü???? bu sorunun cevabını hala arıyorum gerçekten bu hikaye başımdan geçti
ben inşaatçıydım evimde inşaatın karşısındaydı ve ben bakıyordum balkondan sanki beyaz bişeyin geçtiğini gördüm hemen evden çıktım gittim bakmaya saat 00.30 du heryer çok karanlıktı el fenerimi almayı unuttum vede eve döneyim derken çığlık sesi duydum inşaattan geliyodu acaba neydi koşttum eve el fenerini aldım gittim inşağata her kata bakarken birde ne göriyim 6 kattayken dikkatlice baktım arkadaşım hasanı yerde bıçaklanmış buldum vede ölmüştü demekki çığlık sesi hasandan geldi