İngiziliz, Fransız ve Temel Uçakta

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
[h=2]İngiziliz, Fransız ve Temel Uçakta[/h]
Bir gün İngiliz, Fransız ve Temel aynı uçaga binmisler. Temel :
- Yine mi siz lan, demis
icon_smile.gif

[h=2]Facebook ve Msn İletileri[/h]
KALBİMİ KIRMAK SUYA YAZI YAZMAK KADAR ZORDUR, KIRILAN KALBİMİ DÜZELTMEK GECE DOĞAN GÜNEŞE DOKUNMAYA BENZER! SEN O SUYA YAZDIN ŞİMDİ GÜNEŞİN DOĞMASINI BEKLE!

bİr gÜn gelİp soracaksin benİ mİ daha Çok sevİyorsun yoksa tanriyi’ mi dİye. Ben hİÇ dÜŞÜnmeden tanri’ yi dİyeceĞİm ve sen kÜsÜp gİdeceksİn. Ama nereden bİleceksİn İÇİmdekİ tanri’ nin sen olduĞunu

bİrgÜn dudaklarin kurursa okyanusu getİrİrİm sana, akŞam ayazinda tİtrersen gÜneŞİ getİrİrİm sana eĞer gÖnlÜn bİr sevgİ ararsa kalbİmİ sÖkÜp getİrİrİm sana

bu gÜnlerde yaĞmur bİr yaĞiyor bİr duruyor bİr yaĞiyor bİr duruyor her halde kekemenİn bİrİ yaĞmur duasina ÇikmiŞ

uÇurumdan dÜŞerken tutunacak son dalim sen olsan, Ölmekten deĞİl senİ kirmaktan korkarim

dÜnde bugÜnde yarinda yÜreĞİn kadar yanindayim.kendİnİ yalniz hİssettİĞİnde elİnİ kalbİne koy ben oradayim.

uyandiĞinda gecenİn karanliĞinda bİr iŞik ararsan benİ dÜŞÜn ÇÜnkÜ ben gecene aydinlik, gÜnÜne sicaklik sevgİne karŞilik vermek İÇİn senİnleyİm..

sen en bÜyÜk sevgİyİ hak edecek kadar mÜkemmel ama herkesİn sevmeyİ hak edemedİĞİ kadar Özel bİrİsİn.

en koyu mavİlİklerİ avucuna, en İÇten mutluluklari gÖzlerİne, en derİn sevgİlerİ kalbİne birakiyorum.hep mutlu ol..

bİr gÜn gÖzlerİn bİr noktaya dalarsa bİlkİ o gÜn senİ dÜŞÜndÜĞÜm gÜndÜr. Bİr gece yarisi tİtreyerek uyanirsan bİl kİ ogÜn resmİnİ ÖptÜĞÜm gÜndÜr.

yaĞmur vuruyorsa pencerene anla kİ o zaman ben aĞliyorum. YaĞmur pencerene vururken ,benİm gÖzyaŞlarim da kalbİme vuruyor; tipki yaĞmur gİbİ.

sen dÜnyaya sÜrgÜn bİr meleksİn ve ben senİ o kadar Çok seveceĞİmkİ bİr daha cennetİne dÖnemeyeceksİn!

gÖrdÜĞÜm en gÜzel rÜya senİn olduĞun,duyduĞum en derİn sevgİsenİn eserİn, gÖrdÜĞÜm en gÜzel dÜnya senİn gÖzlerİn,ve kurduĞum en gÜzel hayal sensİn.

bİr İnsanin İdeallerİ olmali sonsuzluk gİbİ,Özlemlerİ olmali Özlemle aÇan ÇİÇekler gİbİ, bİr İnsanin bİr tanesİ olmali, tipki bendekİ sen gİbİ

acilarin sahİldekİ yazilar kadar geÇİcİ, mutluluĞun mermerdekİ yazilar gİbİ kalici olsun. Ne olursa olsun hayat sana gÜlÜmsemese de sen giciklik olsun dİye gÜlÜmse.

Ürkek baŞladiĞimiz Şeyler gÜn olup vazgeÇİlmez olunca bİr bakiŞta sevgİyİ yakaliyorsak, kendİmİzİ coŞkulu,gÜÇlÜ tutkulu hİssedİyorsak desene arkadaŞ bİz dostuz……..

sen benİm İÇİn uzaktan beklenen mektup mahkumun gÖremedİĞİ bayram saĞirin duyamadiĞi tÜrkÜ askerİn ÇikamadiĞi hafta sonu İznİ gÜlÜn bİtemedİĞİ toprak gİbİsİn

bİr gÜn melekler senİ ÇaĞirdiĞi zaman bunun erken olduĞunu hİssedersen bİl kİ bÖyle dÜŞÜnmenİn tek nedenİ benİmle Çok az Şey paylaŞmiŞ olmandir

dÜnyada bİrÇok İnsan vardir, kİmİ mutlu kİmİ mutsuz, kİmİ gÜlÜyor kİmİ aĞliyor, ama tÜm gÜzellİklere ve mutluluklara layik bİrİ var o da Şu anda bu mesaji okuyor.

Geri