incir reçeli

4
EXE RANK

` [a $ q | m] `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
` [a $ q | m] `
incir-receli.jpg

Aylar önce bir blogda görmüştüm. İzlemeliyiz bunu mutlaka diye düşünmüştüm. Daha yeni izleme imkanı bulabildim. Sanki çok reklamı yapılmadı bu filmin. Popüler olmadı. Bazen güzel şeylerin popüler olması gerekiyor ama bazen de güzel şeyler çok bilinmesin istiyorsunuz...

%25C4%25B0NC%25C4%25B0R+RE%25C3%2587EL%25C4%25B0+F%25C4%25B0LM.jpg

İncir Reçeli izlenmeye değer bir film bence. Birçok kareyi çok seveceksiniz hatta belki sevmiyorsanız İncir reçelini bile...Unuttuğumuz bir konuyu işliyor...

2010 yılı Türkiye yapımı vizyonda olduğu dönemde büyük ses getirmeyi başaran ve bir çok kişi tarafından merakla beklenen bir film olarak hafızalara kazınan İncir Reçeli Filmi arşimizdeki yerini Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.

Filmin Yönetmenliğini Aytaç Ağırlar yapmış olup, Yapımcılığını ise Aa Film Prodüksiyon ve yine Aytaç Ağırlar üstlenmiştir.

İzleyiciler tarafından ciddi anlamda beğeni toplayan ve Türk sinemasının geliştiği yönünde açıklamalara saahne alan bu film hakkında çok nadir olumsuz bir iki yoruma denk gelmek mümkündür. filmi beğenmeyen izleyiciler Dram türünü beğenmeyen film tutkunları olduğu filmi beğenen çoğunluk tarafından açıklanıyor.

Filmin Başrollerini Melike Güner, Mustafa Uzunyılmaz, Nevin Efe, Alp Ataman, Batur Belirdi, Sinan Çalışkanoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Sezai Paracıkoğlu, Selim Akgül ve Barbara Lourens oynamışlardır.

İncir Reçeli Full Online Hd Kalitesinde Bedava İzle, İncir Reçeli İzle.

Filmin Konusu : Aile, Romantik ve Dram türündeki bu filmin konusunda Metin 30’lu yaşlarında hayatını TV’lere skeç yazarak kazanan bir adamdır. Yazdığı senaryoları reddedilen bir gün gittiği barda, hayatını tümüyle değiştiren Duygu’yla tanışır. Duygu ve Metin bir masala başlarlar ama sonu başından belli bir masaldır.

İncir Reçeli Oyuncuları
Melike Güner ,Sinan Çalışkanoğlu ,Mustafa Uzunyılmaz ,Sezai Paracıkoğlu ,Barbara Lourens

Şu Filimlerin Link Lerinide atsan Daha İyi Olcak Sanki

Geri