17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 4 adet kuzu incik
- 1 adet kırmızıbiber
- 1 adet dolmalık biber
- 1 çay kaşığı salça
- 1 adet soğan
- 1 litre su
- 1 çay kaşığı tane karabiber
- 1 çay kaşığı rosemary
- 3 adet defne yaprağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 4 adet patates
- 8 adet taze fasulye
Süre:40 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.
Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın.
- 4 adet kuzu incik
- 1 adet kırmızıbiber
- 1 adet dolmalık biber
- 1 çay kaşığı salça
- 1 adet soğan
- 1 litre su
- 1 çay kaşığı tane karabiber
- 1 çay kaşığı rosemary
- 3 adet defne yaprağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 4 adet patates
- 8 adet taze fasulye
Süre:40 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.
Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın.