İmageci Kardeşimin moviesi.

Başarılar&GELEE!

Lan bot sen git inex aç oda steamla gircek bakalım kim alacak dünkü bebe diyo 8 yıl 1.5 kastım beni bilen bilir sen dünkü bebeysen burda ne işin var ?

inex olduk 2 dk da hahaha 16 yasındakı velete bak aq ::) bana boş yapma ya qec karsıma bnmle at yada takımını qetir karsımda dura bılıyormu burda qelipte boşa baglamana qerek yok ss koyan sereefsizdir takımınla yada kendin gel eac atalım hatta sxe de al senin olsn fail genclik.

mechul ne la o nasıl bir nickdir amk :9 jsandjsandsa allah bılır utanmadan 1.5 oynuyordur bu

Edit # judezz

la bu movieleri koymaya insan utanır bılader la ? bu tk yı rahat o 2 dk lık surenın 1.30 u 1.25 ı bıtmısdır * * * ..
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oylede o yaptı movieleri bılmıomus dırek cktm dedi :)

konu gerekli bölüme tasınmıstır !

İçeriği Editliyorm konuyla alakasız yorumlar atma bidakine cezanı alırsın bilmiş ol !
mechul ne la o nasıl bir nickdir * * * :9 jsandjsandsa allah bılır utanmadan 1.5 oynuyordur bu
ewt yıllarca oynadım suan 1.6 da oynuyom farketmz ve senin qibi veletlerı sıkmekten bıktım herkesın hile demesınden de bıktım adam olun olm 2 dk 1.6 oyunda 1.5 nie deil farkındaysan ilk cıkan 1.5 qelipte buraya coluk cocuk muhabbetı yapma qerçi yasın 15 yada 17 fazlası yok. şimdi yol al

ewt yıllarca oynadım suan 1.6 da oynuyom farketmz ve senin qibi veletlerı sıkmekten bıktım herkesın hile demesınden de bıktım adam olun olm 2 dk 1.6 oyunda 1.5 nie deil farkındaysan ilk cıkan 1.5 qelipte buraya coluk cocuk muhabbetı yapma qerçi yasın 15 yada 17 fazlası yok. şimdi yol al

15-17 ? allah bilir resimdeki sen değilsin he delikanlı ? :) sen su 1.6 mı oynuyorsun delıkanlı senı :) steam verde bi real cıkart bakayım bana karşı okadar sağlamsan :) ağır abimi takılıyon cnms?

15-17 ? allah bilir resimdeki sen değilsin he delikanlı ? :) sen su 1.6 mı oynuyorsun delıkanlı senı :) steam verde bi real cıkart bakayım bana karşı okadar sağlamsan :) ağır abimi takılıyon cnms?

cs.mechul yaz cıkar steamda resimdeki abim cokmu yakışıklı

yüzü görünüyor muda yakısıklıgılıgını tartısalım ?
o zamn eklersın veririm eline yol alır susarsın yada yediremeyip hile der iftira atarsn burda yazmaya qerek yok hadi smdı sktrgit emsallarınla muhattab ol.

o zamn eklersın veririm eline yol alır susarsın yada yediremeyip hile der iftira atarsn burda yazmaya qerek yok hadi smdı sktrgit emsallarınla muhattab ol.

hile der ? niye sen kendı kendıne gelin güvey oldun gözüm ya :) sana kim hile desin la oyle bir insan evladının oğlu yaşıyormu bu gezegende ?

Geri