4
EXE RANK
~ k u k L a `
Fexe Kullanıcısı
Herkes Birgün I've Lie >> i tadacak !!!!!
Kendini fazla kaptırmışsın sanala dikkat ette realde tattırmasınlarHerkes Birgün I've Lie >> i tadacak !!!!!
Sanada ben tattırmıştım canım <3Kendini fazla kaptırmışsın sanala dikkat ette realde tattırmasınlar
adamın hammaddesisinSanada ben tattırmıştım canım <3
glni at geç Fazla uzaatmaKendini fazla kaptırmışsın sanala dikkat ette realde tattırmasınlar
Burda Kimseye Laf Düşmez beyLer glnizi atın geçin.
12-0 mı dedin bir gün sizde 12-0 atrsnzoncelıklle gl mı atıyım klan bı ara sonra yenıden kuruldu ve uyum kotu bıze bıraz sure verınde 12-0 lar nasıl gelıyo veysel bıde sana yakıstırmadım tıplere bak dıyonuz hepınız tıpınızı bılıyom agzımı actırmayın. Bız sızlede mac attık 3 mac attık yendık ama nb koymadık 1 2 ay takıldık dıe ama sız kasındınız galıba ben anlamadım bundan sonra yolumuza cıkmayın .
he bu aradada artık kım ne tadacak bellı olmaz.
Dahaa sen Gelceen bu clanı Tadcan nisanda koççumpodlara bak hele sen![]()
Sanada ben tattırmıştım canım <3
Kendini fazla kaptırmışsın sanala dikkat ette realde tattırmasınlar
guldurdun la fakırın oglu12-0 mı dedin bir gün sizde 12-0 atrsnz![]()
knk nisanda değil haziranda sınavlar bitsin bak gör ondan sonraDahaa sen Gelceen bu clanı Tadcan nisanda koççum![]()
knk nisanda değil haziranda sınavlar bitsin bak gör ondan sonra![]()
bu arada az once mac attık da ne oldu12-0 mı dedin bir gün sizde 12-0 atrsnz![]()
Benmi attım Sw res fazla konuşma Gençbu arada az once mac attık da ne olduoperım senı genc
![]()
10-2 ASDASD:ASD: 2 yarı atarız kocum takma sen bunlara kafanıBenmi attım Sw res fazla konuşma Genç![]()