I`ve Lie >> [vs] Best Mans * Tiplere Bak

4
EXE RANK

~ k u k L a `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k u k L a `
h2r07.png

h2r41.png

Herkes Birgün I've Lie >> i tadacak !!!!!

podlara bak hele sen:D

Burda Kimseye Laf Düşmez beyLer glnizi atın geçin.

oncelıklle gl mı atıyım klan bı ara sonra yenıden kuruldu ve uyum kotu bıze bıraz sure verınde 12-0 lar nasıl gelıyo veysel bıde sana yakıstırmadım tıplere bak dıyonuz hepınız tıpınızı bılıyom agzımı actırmayın. Bız sızlede mac attık 3 mac attık yendık ama nb koymadık 1 2 ay takıldık dıe ama sız kasındınız galıba ben anlamadım bundan sonra yolumuza cıkmayın .

he bu aradada artık kım ne tadacak bellı olmaz.

oncelıklle gl mı atıyım klan bı ara sonra yenıden kuruldu ve uyum kotu bıze bıraz sure verınde 12-0 lar nasıl gelıyo veysel bıde sana yakıstırmadım tıplere bak dıyonuz hepınız tıpınızı bılıyom agzımı actırmayın. Bız sızlede mac attık 3 mac attık yendık ama nb koymadık 1 2 ay takıldık dıe ama sız kasındınız galıba ben anlamadım bundan sonra yolumuza cıkmayın .

he bu aradada artık kım ne tadacak bellı olmaz.
12-0 mı dedin bir gün sizde 12-0 atrsnz ;)

Sanada ben tattırmıştım canım <3
Kendini fazla kaptırmışsın sanala dikkat ette realde tattırmasınlar
:D :D :D
Biz sizi yeniyoruz ss koymuyoruz koymadık diye bir taraflarını oynadı he bu arada kukla sanal aleme fake foto koymayı öğren sen anca bota bak tiplere bak diyor birde ben REAL fotonu atim gör kimin tipsiz olduğunu benim tipimi burda bilen biliyor bilmiyorsanız bile koyarım sıkıntı yok yorumlarına dikkat etsen iyi olur ! ;)

Geri