I`ve Lie >> & qob`w *

0
EXE RANK

~iLLedeseNreyiz.^ ~kraLL^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~iLLedeseNreyiz.^ ~kraLL^
ArkadaşLar qobw Clanıyla attığımız bir maçta ilk mapı biz almamıza rağmen panadolun fragına iyi bakın. Hiç adam vuramamış nerdeyse.
2. Map Atarken panadolun fragı 24 5 nasıl oluyorda bu adam bır anda botken aynı anda king oluyor bize bunu anlatın qobw clanı Tw de vermedi .. Adammısın panadol ? Olsan Olsan Son 2 harfi olursun.
iLk Yarı SS

http://b1208.hizliresim.com/10/t/c8b1n.jpg

İkinci Yarı ss

http://b1208.hizliresim.com/10/t/c8b4g.jpg

la 2.map 11-1 koyduk la gidip koymuşlar ilk mapi :DDa sdjkjklasdjklsadjklas

Panadol adam vuramamış vs. şeyler yazmak yerine, güzel maç oldu başarılar dilerim felan deseniz ne oluyo yani. İlla ki laf mı sokacaksınız? 7 senedir cs oynuyorum şu çocuklar hep böyle, hiç değişme yok.

Panadol adam vuramamış vs. şeyler yazmak yerine, güzel maç oldu başarılar dilerim felan deseniz ne oluyo yani. İlla ki laf mı sokacaksınız? 7 senedir cs oynuyorum şu çocuklar hep böyle, hiç değişme yok.
bunlar böle kemal ;)

tolga adam sizin alehinize konuşmuş cocukmusunuz veysel 2. mapı 11 1 yenmişler hala ss koyuyosunuz biz sizi ciddiye alıp ss bile koymazken ;)

cevap vermeye bile tenezzul etmiyorum i`ve lie nerede qobw nerede ;)

Panadol hile zaten ben clan arkadasiyim acip yardiriyor bende cikcam clandan ezik qob kanultoda hile, i ve lie alim varmi

Başarı harici post kasmayın arkadaşlar..

I`ve Lie nerede qobw nerede olemı :S :S abicim pardon siz kraldınızya. sizin aranızda bu ımmortalla bi nightbird oyuncu. başka kimse oyuncu felan deıl .

La ReziL et sunLarı bi :D

Başarilar , uzatmaya gerek yok konuyu

tolga adam sizin alehinize konuşmuş cocukmusunuz veysel 2. mapı 11 1 yenmişler hala ss koyuyosunuz biz sizi ciddiye alıp ss bile koymazken ;)
Oda sonradan farkına vardı, mesajı sildi zaten farkındaysan ?

I ve Lie Sizi biliyoruz kardeş kralsınızya fake nickle yardırmayı biliyonuz ;SXE@

kukla dg 12 yaşında çocuk ağzı iyi laf yapıyor

Geri