Homeland vs Schwarze Tod `

0
EXE RANK

selfish35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
selfish35
sarmıyo diyorum adamlar hala 12-0 dan sonrada 4 ıstıYO :=) bu ss den sonra umarım bıdaha mac ıstemezler ql

GH akanziyyy :D sizi gidiler siz temız oynayarak -Schwarze Tod ` clanını helede o kadroyu bole ezın CS bırakmayan ne olsun :D hadi bakalım nadirin cocukları GL size :D bide sarmıyo yazmıs Allah'ım yanıyorum :D

o değilde Spawn'ın clanı SK yoqsa Schwarze Tod oLarak mı değişti onu anLayamadm kimki bunLar ?? Gh diyo bide :S

Başarılar.

BEN ANLAMIYORUM SADECE YENDİKLERİ SS LERİ KOYMUŞLAR BİZ SİZLE BU GÜNE KADAR ÇOK MAÇ ATTIK HİÇBİRİNİ KOYMA GEREĞİ DAHİ DUYMADIK SİZ KİMSİNİZ ONU SÖYLERMİSİNİZ BİZİ BİLEN BİLİYOR BİZE qH DİYEN HER ADAM TW GİRDİ BİŞİ BULAMADI EYVALLAH DEDİ ÇIKTI SİZİ DE ZATEN HERKES BİLİYOR BU SS İLE NADİRE S.A DEDİĞİNİZ APAÇIK ORTADA . AZAİC GRAL SEASTER SELPİÇ KİM YA :s BATUHAN x7 ZATEN qH OLDUGUNU Bİ SAĞIR SULTAN DUYMADI NEYİN KİNİKLİĞİNİ YAŞIYORSUNUZ ONU ANLAYAMADIM

bu koyduğunuz sslerin milyon katı kadar hltv var bizim yüzümüzden tag değiştiniz dahada konuşuyorsanız bişey demiyorum 12-0'lık yendimiz çok ss var dominos pizzayı keşke yeni tag alıpta yendiğinizde koymasaydınız ss,böyle 1 maçı yenipte ss koyupta başarılı olcağınızı sanıyorsanız
Başarılar.

Adam roulsticq ya adam kazım :)

Gele Şahin'ime de. :)

Ve de Yusufcuguma :)

isteyene hltv atılır schwarze Tod qhlerı bıttı el alamıyorlar yendık dıyor da utanmadan yorum atıyonuz :=) bıze veya bana qh dıyen allah belanı versın :) utanmıyon mu ayıp karsı team ılk defa qhsız mac attı ondada el alamadı

Gele size garddaşm .. Mendil 1 tl.

EYW adamlar kral adamlar hıle dıyor la :=) seastar ılk macıydı 4 kısı oynadk :D

qele kardeşlerime

Banada Gh diyoLardı pcme qırcekLerdı qırmedıLer her turLu CLanımız [HOMELAND] Herkezın pcsıne qırebılırsınz.. Bu arada gL

# KAMIKAZEE ;,

yoLunuza vuruyum ezikLer başarılar :D

GL başarılar.

Eyvallah Saim Abim Benim :) qL :)

-Heem@N*^

ya bu redbLack her yenıLdı macın ss inin aLtına aqLıyo azcık büyüse var ya abi her yenıLdıqı teame de qh denıLmez ki :S

Geri