N
-NumbeerVAN*
Eywallahdenedim cfg fenaqL

Eywallahdenedim cfg fenaqL
Ne Demeeeek *eyvallah adamımm
Homeland | CaPk!n[$s$] <DG>
Ne demek kardesımeyw kardesım
-ricaeyw kardesim![]()
Eywallah .kesinlikle spawn olursunuz bu cfg yle :t:t:t
Eywallah Polat Alemdar ..qL . . . ..
Rica .Paylasım İçin Tesekkürler
eyw kardesim![]()
Eywallah kankaCfg yi denedim de, aim felan kayıyor ne ayak?
ne demeeeek .Tenk yuu kardeş....
Senin NADİR yalaması oldugunu herkes biliyor zaten ulan senın kadar aşşagılık bir duvar kesen izleyen admınlerdende seni deslekleyenler var yhaa ben ona uyus oluyorum karşınızda cocuk yok nıkoyada sole en cok o arka cıkıyor sana yenı turemeler...Arkadaşlar İlk Kez Paylaşım Yapıyorum . Rc Saglam Ama Kasmasını Bilene Çogu Kişi Begenicek Eminim . Kasamıyanlara'da Nadiri Tavsiye Ederim Anca Onun Sayesinde Kasarsınız![]()
-Seni veya teamını ezdigim belli veletlere birşey demiyorum sus ve yalamaya devam etSenin NADİR yalaması oldugunu herkes biliyor zaten ulan senın kadar aşşagılık bir duvar kesen izleyen admınlerdende seni deslekleyenler var yhaa ben ona uyus oluyorum karşınızda cocuk yok nıkoyada sole en cok o arka cıkıyor sana yenı turemeler...
arka sokakLarın çocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak.. itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim... bizde edebiyat vardı col cocuk degiliz ilk okul cocugu gibi türkçe diyelim anaokulu bebesi gibi ögretmen diyelim...senin gibi...nasıl ama edebiyatım iyi degilmi...owww tamam tamam cok agır oldu kusura bakma-Seni veya teamını ezdigim belli veletlere birşey demiyorum sus ve yalamaya devam et
uyus degil uyuzTürkçe ögretmenine saygılar kardesım
aralara boşluk koysaydın kardesım kopyalarken yanlış olmusarka sokakLarın çocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak.. itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim... bizde edebiyat vardı col cocuk degiliz ilk okul cocugu gibi türkçe diyelim anaokulu bebesi gibi ögretmen diyelim...senin gibi...nasıl ama edebiyatım iyi degilmi...owww tamam tamam cok agır oldu kusura bakma