-hoLzkien* ' in ACI SONU !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NeoTurK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
taRtısmaya qérek y0k arkadasLar ... k0ray qözLé qörüLür 1 farkLa yenmiş ... 2 arkadasada tebrikLérr ne denir artıq :001_cool:

teşekürler.

HoLzkien mi def. xD qüldürmeyin ßeni :D

hLL~ Krde$ né diyéLim bu sefer ErhAn yencek qibi qozukuo :D (( Cok Hırs Yapdı )) :P

Def oLabilir deflerde iyi oynuyo!!!!

Arkadaşlar 1 haftadır gel ws diyor arkadaş..
Bugün Ws atalım dedim.Gel Dedi.Sonra Bu Frag Ortaya Çıktı
+ REp PLs. / -hoLzkien* bottur :)

LİNK : bot ws resim, resimler, resimleri, ...ge, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM
LİNK : bot ws resim, resimler, resimleri, ...ge, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

__ARKADAŞ YİNE WS İSTİYOR LAG VARMIŞ ZUA .________________________

:thumbdown:
[size=x-large]-BirZahmet.`` (:
Turnuva için Player Lazım. Msn ekLeyn..[/SIZE]

kardel buqunü hatırlıonmu 1 adam girdi 2nizi alıodm pazara gittim die kaçtın ? hatırlıondur bide bot holzkien yazıon ws gelince zoRa qeLion sen1n gibi ezo ya bida yenilirsem cs dahiL bırakcam asıL ezo sensin bence.! 2 kişidiniz el alıodm ss alsaydm seni burda rezil ederdim ama bakma işte sen havana bak seni farka boğcam.

tmm Abi çok korktm :) Senın gibi potlari 10000000 tane gördük enai.. Yenildigini Kabullenmeyı Öğren daha yaşın kaç başın kaç. Çocuık gibi davranma. Bide Ezo Diyo. ßeni bilen bilir Bak daLqana. ;)

lan seni 6-2 yeniodm adam qeldi team sayı 8-2 di sonra pazara gitcem dedin kandırıp cıktın senin gibi ezoları çok göRdk

Herkes yenilebilir normal karşılıyorum

teşekürler.

lan seni 6-2 yeniodm adam qeldi team sayı 8-2 di sonra pazara gitcem dedin kandırıp cıktın senin gibi ezoları çok göRdk
Zuahah tabi pazar'a gittim mal. 4-1 Yeniodm seni sonra çıktın cs 15 gel dedin maL.:001_tongue:

lan orda duck yoktu ezo kimi kandırıon arda sor 2-2 dk

Kes. Konuyu kapatıyorum. Artık Hazmedemezsin :P

BEyler kesin Acımam koyarım kapının önüne .

holkizen yani kai bir bottur ezen ezene zuaha :P

senin yaşın kaç sölemiştin ve çok ii hatırlıom yaşını 14 ben 17 abisi büyüde qeL bilmedende yaşı kac felan deme

Geri