Hilelerle İlgili Herkez Okumalı !!! Bilgisayarınızda Keylogger Olabilir...

Bu arada bende NOD32 ESET ANTI V1RUS PROGRAMI VAR LİSANSLI 50 YIL KULLANMA SURESI VAR ... :D:D VIRUS GIRSINDE GOREKK qepqlwjrpqwjeqwe :D

Burkay sana dediğim şey işte bu, sexy baby.exe Beyler acilen Kaspersky kurun O bulabildi benim virüsü !!!

bende paralı versıonu var nod32 ın benmkıne vırus bulasmas yanı kısacası :D

öle demeyin hepsine bulaşabilir. eyw arkadaşlar

saoL erdoqanCım :D

kardeş 60 $ lık Antı vurus benımkısı kafanmı ıı ne vırus den bahsedıosun sen en kralı gelsın :D:D:D gErcı lısansını kırdık XDDD

bende paralı versıonu var nod32 ın benmkıne vırus bulasmas yanı kısacası :D

Senin 50'yıl dediğin Crack'li, benim dayımda Orjinal Eset Smart Security aldı CD + KEY dahil, orjinal cd'sinden yükledim görmedi virüsü, sen neyden bahsediyorsun

Senin ki crackli ne old. belirsiz.

emınım oledır burx hAdı Bye :D

teşekürLer kardess ..

Konu Sabit # - Tesekkurler..

Senin 50'yıl dediğin Crack'li, benim dayımda Orjinal Eset Smart Security aldı CD + KEY dahil, orjinal cd'sinden yükledim görmedi virüsü, sen neyden bahsediyorsun

Senin ki crackli ne old. belirsiz.

BurcX ben bılgı guvenlıgı ve bılgısayar guvenlıgı okuyorum ve bunu anlatmaya calısıyorum ama kımseye anlatamıyorum.Cracking de okuyorum crack bır programın kodlandıgı dıl ıle edıtlenmesı yanı programın uzerınde oynanmasıdır bu sekılde sure uzar veya r-orjınal yapılır(yapmaya calısılır ama orjınal asla olmaz)
e halıyle vırus programın yapısı degısınce ne olur vıruslerı bulmaz bulsada sılemez sıze tavsıyem avast 5 kurun bedava ayrıca bu vırusudu bulamaz dıye bır sey yok 2gun sonrakı guncellemede bulacaktır emın olun ;)

hile kullanmıom allahtan ! İşLemLErDe yok böle bise sAOl

Hile kullanmanız gerekmiyor.bizde internet kullanıcısıyız İki bişeyden anlarız heralde.. Modlara saygılı olun bu arada bişi değil arkadaşlar ve mHmT kankam

Bendede çıkmadı

Çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık

eywallah kardeşim

SaoL Allahtan 1. 5 Ciyiz:D

hiç sormayın 1.6 olsaydı pc nie ? çöktü ? nie ? nie ? nie?

nod32 paralı var bısı olmas bana :) 70 $ : )

Geri