Heroe Turcs Veda busesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jaboz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
videoları yolamıolarsa wardır bişi tabii bi gerekçe warki videoları yolamıolar karşı teama kendilerince biz iyiyiz diolar :D

Ama Şunuda Unutmayın Şahin FLn Yokmuş O Macta Yani - S 3 L F İ Ş .

övünç sen gerekli açıklamaları yapmışsın fazla konuşmak istemem dostum

ceku45 biz scql maç atıoruz herodan bazı arkadaşlar bize ezik felan dediler o yüzden cewaplarını aldı arkadaşlar fazla söze gerek yok bence herşey ortada

socl maç teklif etinmi adama küfür ediyolar ezik diyoalr :D sakın öyle bir hatya yapmayın he :D maç swlarına gidin süpermen gibi duck yaparsınız :D

süpermen gibii :D komik

burda boş yorum yapan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle burda sızlananların hepsine zamanında biz cakmısızdır ondan bu kadar aglayp seviniyorlar: ) ve gel gelelım trojen umut biz sizi kac kere ezdik ? 1 kere yenince kral mı oldunuz onu bırak sahin yok ve macın ortasında kalkıp adam degistirmek zorunda kaldım ben bahane aramıyorm. bizim sizi kac kere yendigimizi sende iyi biliyorsun o yüzden bos yorum atma. Onu bırak bizim skorlar 12-0 10-2 gibi skorlar ss'ler hala var paylasmıyorm face'te mevcut. bu yüzden 1-2 fark galibiyetle yenip burada konular acıp sevinmeyin. Gel gelelim buradaki eziq diye seslenen arkadaslar sizler kimsiniz zamanında bizden cok yediniz sanırım : ) jaboz malı sen hele hic konusma 3d movienizi cıkardık hala aglıyorsun dicek lafım yok sana. Hltv'yi kralın gelsin atmam benim anama bacıma sövecek adamı ben msn'mde tutup degil bi dosya Cöpümü bile paylasmam. trojen yani noble.w size sesleniyorum biz eger size cakıp mac ss'lerini koymadıysak adamlıgımızdandır. ha siz bi galibiyete bu kadar sevincekseniz o sizin ezikliginiz cünkü herkez bilirki heroe turcs trojene zamanında az gecirmedi. o yüzden bu galibiyet benim size hediyem olsun

herşey ortadadır kıvanç arkadaşa ve size kapak oldu işte bu ben boş işlerle ugraşmam facebook grubunuzdaki konuyu gördüm orayada koydum merak etme serhat ama silmişler merak etme herkez neyin ne oldugunu iyi bilior siz avunun böle

ben senden hltvyi nezaman istiyorum ezik insan :D 4 hafta oldumu ben sana nezamandır küfür ediyorum ezik serhat 1 gündür neden :Diftira atıgınız için o yendiginiz movilerin hepsini atsana sadece movelerini geçen gün vente istedik neoldu :Dformat atmıstın hani :D dünde 3d move yapmsın o hltv ile :D tam***** koyda sana 3d göstereyim orda :D sana küfür ediyosam hak ediyosun çünkü yalan söylüyosun yalannıda hertürlü ıspatlarım o moveyi atarsan eger bukdarda açık konusuyorum erkek gibi çık tamam atıyorum de bişey yoksa eger :D

helal trojen helal sizi yendiklerinin videosunu isteyin :Dbirtek biz alamıyoruzki sizden htlv :D kimle maç yaptıysanız yenmişseniz onların hiçbiri alamıyor msnden başlıklarada sana küfür yagıyo hltv at diye buzamana kadar kime hltv attın hangi maçında hakınla kazandında hltv attın cevap ver :D

ghost cu hero lar hll size

bi sana atmadm pezo hadi yol al atmamda daha : ) benim anama bacıma söven adamla işim olmaz simdi izleyin 3d movienizi aglayın sızlanın burda kralı gelsin o hltvyi alamassın sen tamam mı. Ghostcu heroelar sizi cakıor mu beyler ona bakın. ister ghost diyin aimbot diyin wall diyin ? umurumda mı ? bence degil. hadiyin kalın saglıcakla zamanında caktıgımız takımlar gelip burada sızlanmayın size sesleniyorum burada yorum atanların hepsine caktık arkadaslar ondan böle aglıyor bu arkadaslar. sen jaboz sızlanmaya devam aglamay devam hadi kal saglıcakla

Bizi çekemeyenler buraya dolmuş bi kere yendiler artık havayı basarlar. Öncelikle mactan sonra küfür etmedik tebrik ettik yok ghosttunuz yok 3d diniz die bi bahane aramadık sizin gibi gelip mactan sonra küfür edip ağlamıyoruz :) mactan sonra adam küfür etti ana bacı sonra bide hltv mi istiyorsunuz hahaha.BAK ACIKCA SOYLUYORUZ KENDİNE GÜVENEN GELSIN KAC KERE YAZICAM IZMIR LAN GAME BENDE Marmaris' ten gelicem izmire bu kadar basit orda borunuz ötemez rest çekiyoruz ghost diyenlere nedense ghost movie cıkardıklarımızın hepsi forumda ne kadar cok düşmanımız var :) Movie Cıkarmaya Korkar olduk Adımız cıkmış cıkarsam ghost diye yorumlar atarsınız neyse Eyw biz Son Sözümüzü Söyledik ...

Namımızın Büyüklüğü Dostlarımızın Büyüklüğündendir.!

watch Learn Clanın movesini attınmı :D trojenlere hiç move attınmı her yendiginiz maçın istersen biraz daha arastırayımm sana kimlere atmadıgını klanlar gelsin isimleriyle sana versin istermisin :D her türlü yalannı ıspatlarım her türlü msn kayıtlarıda var biraz daha üste çıkmaya çalısırsan onlarıda uploan etmek zorunda kalıcam :D

çok ağlamışlar siz onlara çakmışsınız trojenlerde size çakmış :D

allhım allhım :D puhaha herolarla oynayıp tk attınız zaman ghost oluosunuz hemen dk sında 3D movıe cıkıo qwqwq

adamlar hep ylanlarlar üste çıkmaya çalısıyoalr

Adamlar yalan soylemeyıde beceremıyorlar

Geri