burda boş yorum yapan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle burda sızlananların hepsine zamanında biz cakmısızdır ondan bu kadar aglayp seviniyorlar: ) ve gel gelelım trojen umut biz sizi kac kere ezdik ? 1 kere yenince kral mı oldunuz onu bırak sahin yok ve macın ortasında kalkıp adam degistirmek zorunda kaldım ben bahane aramıyorm. bizim sizi kac kere yendigimizi sende iyi biliyorsun o yüzden bos yorum atma. Onu bırak bizim skorlar 12-0 10-2 gibi skorlar ss'ler hala var paylasmıyorm face'te mevcut. bu yüzden 1-2 fark galibiyetle yenip burada konular acıp sevinmeyin. Gel gelelim buradaki eziq diye seslenen arkadaslar sizler kimsiniz zamanında bizden cok yediniz sanırım : ) jaboz malı sen hele hic konusma 3d movienizi cıkardık hala aglıyorsun dicek lafım yok sana. Hltv'yi kralın gelsin atmam benim anama bacıma sövecek adamı ben msn'mde tutup degil bi dosya Cöpümü bile paylasmam. trojen yani noble.w size sesleniyorum biz eger size cakıp mac ss'lerini koymadıysak adamlıgımızdandır. ha siz bi galibiyete bu kadar sevincekseniz o sizin ezikliginiz cünkü herkez bilirki heroe turcs trojene zamanında az gecirmedi. o yüzden bu galibiyet benim size hediyem olsun