Evet Yenı Ve Herolar Uzerıne Acılmıs Hesaplar meydana cıkıyorqwewqeq yaRası olan qocunur saten konuya benım mesajı alan alır almaya almz bı ara demekkı onlarada ıyı bı qecırmısız kı burda bos bos konusuo anLayan anLadı ...
ARKADASLAR BEN ANLAMIORUM VOD LA HEROE TURCS NE ALAKA 1 CEVAPINI WERIN ?
2 BIR KEREM HLTV DE 3D qOZUKMEZ
3 BOT BOT ISLER YAPMAYIN LAMERLIKDE USTUNUZE YOK
4 ADMIN GEREGINI YAPACAGINDAN BEN EMINIM
Sağol Kardeşherou 3d bb qq hl cl ql hf: zuahahah.... bide ii kasmız dıo qweqweq acıorum qq bb cc qq dd
![]()
İyi kastık dio bide + hesap acıp yazıolar qwqwq savo aynı op oldunu belırledı rezıllık dız boyuyarası olan gocunurmus heroelar yaranız war cok buyuk =) gocunun hade goclar kg.
Serhat Hesap Acıp yazın Lutfen: ) seni muhattap alan kım sen kımsınde bot senle konusalım orada Heroe Turc`s yazsın clan tagı eyw deyim onu gec videonun temiz oldugunu anlamıyacak kadar körsen bi doktora görün ben hala sölüyorum requested-tr 3d movie koyuorm bi onu izleyin bi bunu : )
Requested-Tr 3d Movie | SK Gaming
bu arada ne kadar ezdigimiz takım varmış hepsi burada aglıyor simdi : )
Madem okadar ezdiğiniz takım var niye her yenildiğiniz teamın 3d moviesini yapıyosunuz demekki sizde bi problem var bunu kabul edin her yenildiğinize 3d diyosunuz bunu herkes biliyo!: ) seni muhattap alan kım sen kımsınde bot senle konusalım orada Heroe Turc`s yazsın clan tagı eyw deyim onu gec videonun temiz oldugunu anlamıyacak kadar körsen bi doktora görün ben hala sölüyorum requested-tr 3d movie koyuorm bi onu izleyin bi bunu : )
bu arada ne kadar ezdigimiz takım varmış hepsi burada aglıyor simdi : )