HerKes KEndinin Dezavatajını Sölesin.. !

Yaw adam aniden onume çikio korkudan elimi mousen çekiyorum elimi tekrar koyana kadar adam bizi tahtali köye gönderio :D
ya bende korkuyorumda öle bişi oLmuyo bende :D işte o refLex çıkınca direk atıyom :D

Valla kardeşim o konularda insanin biraz atik olmasi lazim adam çatttt die azimiza tikio mermiyi sonra :):)

Sürekli Q Zamansızlık. Mermi deişimi 2 mermi gitti Mesela Anında reload. :)

zaman zaman sesin gidip geLmesi ; (( ,, ve bo$ yere siLah degistirmek. refLeks oLmuş art1k "q"ya basa basa qidiom ; DD

mermi degistirrken zıplıyom adam vuruyo sinir oluyom yha (:

Off bakdımda burdaki herkesin dezavantajını toplayın.. hepsi bende var :D Zamansız Duck. Sabırsızlık. CTrL Sorunu. Sürekli q tusuyla silah degistirme hemde çok seri ve zamansız. :D ve daha birsürü şey var. ama yinede her map sonunda güzel fraglar cıkıyor ortaya , şans yaver gidiyor :)

Bende boş alan bulunca bıçağı çekiyorum adam çıkıyo kafasına atlıyom sonra tek yiyom :D

biyerde bekleyip ses kasamıyorum rush rush rush ... !

adamı qörünce panik yapıom
çatışırken eqiliom
duck sız yapamıom :D

Adamı Tarıyorum Mermi Bitiyor Adam Kutunun Arkasına sakLanıor Yedek SiLahLa nişan ALıyorum BekLiyorum Cıkmıyor Tam Ana silaha Mermi Doldurcam Cıkıyor = SabırsızLık Yani :@

bnm dez avantajım bıçakla ilerlemek :D bide cok Q ye basmak :d

SıkLıkLa Lastinv YApıorum Bu Yüzden öLdüğüm oLuyor ve bende siniR oLuyorum

Mesela ct'yim bi yerde pustum t'yi bekliyorum .
sonra gelmiyo tam arkamı dönüp giderken arkadan adam vuruyo.

yerde silah olunca almak için gidiorum alamadan ölüyorum bazen :)

Çatışırken Ctrl'ye egiliorum .)

Reflex'te önemli , Benim Reflex Biraz iyi mesela bayaa oldu reflex'le adam aldığım :D

çok açıLdı bu konu kacıncı olduqunu sayamadım bile :S

saçLarım uzun benim gözLerime kadar geLiyor.
saçLarımı düzeLtirken 0 an mouseyi bırakıyom ve öLüyom :D :D :D :D

a$ada 30 mermi yazmayınca rAAt edemıyo hemen degıstırıyom 29 oLsa biLe :D Bide eLLerimin terLemesi eLimi siLerken oLuyo m:D

eLimde Keleş Varken Adam Vuramam SüreqLi " q " Ya Basarım (:

O Sesine Bitiyorum (:

m4a1 Varken Susturucu Bi takarım bi çıkarırım :D

Uspdede Keleş qibi " q " Ve Çok Duck .D

Sayqılar :)

sabırsızlık
1 adam aldıktan sonra hemen 2 çekip geri alıyorum o arada adam çıkarsa vurma şansım %20 :D

şöLe deyim silahla cok oynuorum o yüzden adam ansızın Yakalıo :D

Cok Sabırsızım Biyerde Durup Hayatta Bekleyemem :D Gizlice Cs Oynadığım İçin Ses Kasamıorm :D:D

Geri