Herkes Clan Oyuncuları Hakkında Fikirlerini Yazsın bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet (qibveeLscaLe) ; Bu çocuk tam bi tk hastasıdır. 2 kill attımı bırak Tk diye bağırır :D
Zeki(exhousth) ; Sesinin güzel olduğunu , ts de kanıtlamaya çalışan gangam :D
Sefa(micro) ;Diğerlerinin dediği gibi yeni liseli o yüzden heyecanlı.Ne zaman hltw demoları kaybolsa küfüre maruz kalır :D
Elendil (berkay) ; Ben onu çok tanımıyorum. Ama o beni iyi tanır :D
Batu (archermaster) ; Tk hastası bi ibiş. Geçen 4 kill attı son adamı vurduk diye quit attı :D
Volkan (boşkoy) ; Ankaranın gülü. İşi gücü oynaş :D
İlker(exception) ; FF hastasıdır. Ne kadar sesini tam duyamasamda anlaşırız :D
Ramazan (keeper) ; Duck hastası. Maçlarda hep en önden gider ölür :D Ayrıca kendisi realden arkadaşımdır. Oduncudur :R
Doğukan (Fatality) ; Yaşına rağmen cs yi iyi oynar.
Onur Reyiz(Hose Feo) ; Clanımızın neşe kaynağıdır. Hele Zek le birlikte olunca tadından yenmez :D 2 si sabaha kadar gülebilecek kapasitedir :D
Berkay (LjLwA) ; Clanda en eski tanıdığım sevdiğim bi gangamdır. Ne zaman ölse bi bahane arar. Eğer yanından geçerken o ölürse siz suçlusunuzdur :D

Vee OttoMaNs* reyiz ; Kişiliğiyle, yaptıklarıyla sanal alemde bir numaradır. :D

Bazen anlaşamasakta,birbirimize bağırsakta hepsini seviyorum. Hepsi kardeşimdir.

cCc murad reyiz lav yu cCc

Ahmet (qibveeLscaLe) ; Bu çocuk tam bi tk hastasıdır. 2 kill attımı bırak Tk diye bağırır :D
Sefa(micro) ;Diğerlerinin dediği gibi yeni liseli o yüzden heyecanlı.Ne zaman hltw demoları kaybolsa küfüre maruz kalır :D
Batu (archermaster) ; Tk hastası bi ibiş. Geçen 4 kill attı son adamı vurduk diye quit attı :D
Ramazan (keeper) ; Duck hastası. Maçlarda hep en önden gider ölür :D Ayrıca kendisi realden arkadaşımdır. Oduncudur :R
Onur Reyiz(Hose Feo) ; Clanımızın neşe kaynağıdır. Hele Zek le birlikte olunca tadından yenmez :D 2 si sabaha kadar gülebilecek kapasitedir :D
Berkay (LjLwA) ; Clanda en eski tanıdığım sevdiğim bi gangamdır. Ne zaman ölse bi bahane arar. Eğer yanından geçerken o ölürse siz suçlusunuzdur :D

Bazen anlaşamasakta,birbirimize bağırsakta hepsini seviyorum. Hepsi kardeşimdir.

olm cok pis awp kasarım bak onu nie yazmadın :)

Başlayalım Art`z lereee :D
Ahmet (qibveeLscaLe) = İşi gücü fesatlıktır herşeyle dalga geçer ağzında bakla ıslanmaz :D muhabbeti komiktir :D csde ise hep ona kızarım :D
Zeki(exhousth) = Ankaragücü ve Fenevbahçe karışımı bir arkadaşımızdır :D muhabbeti iyi tsde bağarıp çağıran bir kişidir :D Csde ona karışılmasını istemez :D tam bir avp kıralı :drool:
Sefa(micro) = Clanca sefaya ergen deriz arkadaş yeni l1'e geçtiği için tüm clan bunla dalga geçer konu açıldığında :D tüm hltvleri zorla sokar :O
Murat(qizemLee) = Herkes muratı kızdırmaya bayılır clanca hep komik davranışlar yapar kendi kızdırılınca :D mp5 hastası bir arkadaş daha :D
Elendil (berkay) = pcsının donmasıyla ünlüdür :D
Batu (archermaster) = Her gün sayısız kız fotoğrafları gösterir ve film izlemekten ölür anladınız siz :drool: kısaca abazaaa :D Csye geldğimizde tam bir avp ve glock masterdır :D
Volkan (boşkoy) = Kız mı istiyorsun boşkoyu araaa sadece bunu diyorum :D o ince esprileriyle bizi kopartan biri :D
İlker(exception) = Her maç ff atmaktan adam zevk alıyor ya bildiğin zevk alıyor 3-3-5 arasında ki saniyede bile ff atıyor arkadaş :D Anasının karnından ne ile doğduysa artık :D çok iyi rush atar :drool:
Ramazan (keeper) = Sadece odun ne kadar odunluk var hepsi ramoda :D ses kasmaz pata küte dalar her yere :D
Doğukan (Fatality) = Clanımızın küçük üyelerinden biridir Fena Atatürk sevgisi vardır :D
Onur(Hose Feo) = Benle oldukça dalga geçer 8-0'dan dolayı :D Dalgayı iyi geçer bende gülerim yani :D Bir avp masterde bizim onurumuzdur :D Muhabbet ondan sorulur :D
panpa awatardakini ismi ? Saka Saka :) Cok pis awp kasdımı unutma :) Dunku turnuvada attgm hs leri hatırlı :) ama sende B yi gecirmezsın hane ...

Aklıma geleni yazdım la Batu boşver cs yi tanıyan tanır :D

eyvallah ganki ay lav yüu :$

Konu Art`z | gangalarımın post kasması için degil tüm nb için :)
ecik onlarada müsade verin lo

Mucuuuuuuuuuuuuuuuuk. Lav yu Murat reiz. Best movimekır. :001_tt1:

Ahmet (qibveeLscaLe) ; Tk Hastasıdır. FF atarsan çok pis söver :D Ne kadar sövsede severim gangamı :D
Zeki(exhousth) ; Sesinin güzel olduğunu sanan gangam. Tam bir avepe mastır :D
Berkay (LjLwA) ; Senin yanında ölürsee bittin. Maç bitene kadar dilinden kurtulamassın. :D Çok pis b tutar :D

Onur Reyiz(Hose Feo) ; Açığını yakalarsa bittin demektir. 1 Ay dilinden kurtulaman. Arada kavgada etsek severim gangamı :D
Batu (archermaster) ; Abazanın teki. :D Gün içinde counter dışında tek işi sayısız kız fotoğraflarına bakmak :D Markeloff gibi adam awp mastır yaaaaaav :D
Volkan (boşkoy) ; İnce Esprileriyle kopartır :D Kız arıosan boskoyu bul :D
İlker(exception) ; FF atmadan duramaz :D Biraz agresif olsada iyidir iyi iyi :D
Murat(qizemLee) ; Adam pingli king. Laptopa alıştı akıyo adam :D Süper movieler yapıyo es-esin gülü. Agresifte olsa severim gangamı :D
Ramazan (keeper) ; Duck Master. Ses kasmaz. Beklemeyi sevmez pata küte gider :D Tam bi odundur :D
Doğukan (Fatality) ; Küçük yaşına göre fena cs oynar. Atatürkü çok seveeer :D
Elendil (berkay) ; Yeni Pc al artık :D Fakir :D

Veeeeeeee Vee OttoMaNs* ;reiz (Mehmet Abi) ; Öncelikle tam bi awp mastırdır :D Cs bıraksada arada ts girer. He gülüm deyişine bitiyom zaten :D Kişiliğiyle, davranışlarıyla tam bir reiz adam :D DUCKMASTER :D :D

Boş post kasmayınız aksi taktirde konu kilit.

[quote="` LaT.# ` t|]Boş post kasmayınız aksi taktirde konu kilit.[/QUOTE]

Tamam Boş post kasmayız :D

Ahmet (qibveeLscaLe) ; Tk Hastasıdır. FF atarsan çok pis söver :D Ne kadar sövsede severim gangamı :D
Zeki(exhousth) ; Sesinin güzel olduğunu sanan gangam. Tam bir avepe mastır :D
Berkay (LjLwA) ; Senin yanında ölürsee bittin. Maç bitene kadar dilinden kurtulamassın. :D Çok pis b tutar :D

Onur Reyiz(Hose Feo) ; Açığını yakalarsa bittin demektir. 1 Ay dilinden kurtulaman. Arada kavgada etsek severim gangamı :D
Batu (archermaster) ; Abazanın teki. :D Gün içinde counter dışında tek işi sayısız kız fotoğraflarına bakmak :D Markeloff gibi adam awp mastır yaaaaaav :D
Volkan (boşkoy) ; İnce Esprileriyle kopartır :D Kız arıosan boskoyu bul :D
İlker(exception) ; FF atmadan duramaz :D Biraz agresif olsada iyidir iyi iyi :D
Murat(qizemLee) ; Adam pingli king. Laptopa alıştı akıyo adam :D Süper movieler yapıyo es-esin gülü. Agresifte olsa severim gangamı :D
Ramazan (keeper) ; Duck Master. Ses kasmaz. Beklemeyi sevmez pata küte gider :D Tam bi odundur :D
Doğukan (Fatality) ; Küçük yaşına göre fena cs oynar. Atatürkü çok seveeer :D
Elendil (berkay) ; Yeni Pc al artık :D Fakir :D

Veeeeeeee Vee OttoMaNs* ;reiz (Mehmet Abi) ; Öncelikle tam bi awp mastırdır :D Cs bıraksada arada ts girer. He gülüm deyişine bitiyom zaten :D Kişiliğiyle, davranışlarıyla tam bir reiz adam :D DUCKMASTER :D :D

eyvallah ganki gatılı0ruhum shana yha (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri