1
EXE RANK
HAAKEE!
Fexe Kullanıcısı
Ahmet (qibveeLscaLe) ; Bu çocuk tam bi tk hastasıdır. 2 kill attımı bırak Tk diye bağırır 
Zeki(exhousth) ; Sesinin güzel olduğunu , ts de kanıtlamaya çalışan gangam
Sefa(micro) ;Diğerlerinin dediği gibi yeni liseli o yüzden heyecanlı.Ne zaman hltw demoları kaybolsa küfüre maruz kalır
Elendil (berkay) ; Ben onu çok tanımıyorum. Ama o beni iyi tanır
Batu (archermaster) ; Tk hastası bi ibiş. Geçen 4 kill attı son adamı vurduk diye quit attı
Volkan (boşkoy) ; Ankaranın gülü. İşi gücü oynaş
İlker(exception) ; FF hastasıdır. Ne kadar sesini tam duyamasamda anlaşırız
Ramazan (keeper) ; Duck hastası. Maçlarda hep en önden gider ölür
Ayrıca kendisi realden arkadaşımdır. Oduncudur :R
Doğukan (Fatality) ; Yaşına rağmen cs yi iyi oynar.
Onur Reyiz(Hose Feo) ; Clanımızın neşe kaynağıdır. Hele Zek le birlikte olunca tadından yenmez
2 si sabaha kadar gülebilecek kapasitedir 
Berkay (LjLwA) ; Clanda en eski tanıdığım sevdiğim bi gangamdır. Ne zaman ölse bi bahane arar. Eğer yanından geçerken o ölürse siz suçlusunuzdur
Vee OttoMaNs* reyiz ; Kişiliğiyle, yaptıklarıyla sanal alemde bir numaradır.
Bazen anlaşamasakta,birbirimize bağırsakta hepsini seviyorum. Hepsi kardeşimdir.

Zeki(exhousth) ; Sesinin güzel olduğunu , ts de kanıtlamaya çalışan gangam

Sefa(micro) ;Diğerlerinin dediği gibi yeni liseli o yüzden heyecanlı.Ne zaman hltw demoları kaybolsa küfüre maruz kalır

Elendil (berkay) ; Ben onu çok tanımıyorum. Ama o beni iyi tanır

Batu (archermaster) ; Tk hastası bi ibiş. Geçen 4 kill attı son adamı vurduk diye quit attı

Volkan (boşkoy) ; Ankaranın gülü. İşi gücü oynaş

İlker(exception) ; FF hastasıdır. Ne kadar sesini tam duyamasamda anlaşırız

Ramazan (keeper) ; Duck hastası. Maçlarda hep en önden gider ölür

Doğukan (Fatality) ; Yaşına rağmen cs yi iyi oynar.
Onur Reyiz(Hose Feo) ; Clanımızın neşe kaynağıdır. Hele Zek le birlikte olunca tadından yenmez

Berkay (LjLwA) ; Clanda en eski tanıdığım sevdiğim bi gangamdır. Ne zaman ölse bi bahane arar. Eğer yanından geçerken o ölürse siz suçlusunuzdur

Vee OttoMaNs* reyiz ; Kişiliğiyle, yaptıklarıyla sanal alemde bir numaradır.

Bazen anlaşamasakta,birbirimize bağırsakta hepsini seviyorum. Hepsi kardeşimdir.