Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gönül Penceremi Açık Bıraktım
Kimi C***** Kırdı
Kimi Çerçevesini...

Baş kaldırıyorum şimdi asi sevdana isyanlarım diz boyu…
Sana yüreğime hükmetme hakkını vermiyorum…
Alıyorum elinden aşkın kural tanımaz taraflarını
sana bırakmıyorum hatıralarımı…
Yokluğum yakacak ya canını eskileri andıkça
ben yanmayacağım yokluğunda…

En güzel en yαvαş ölümü seçtim kendime.. Yoo jilet,morfin vs. değil, Gittim O'nu sevdim..

Off Ck kötü öksürüyorum dedım
Geber ! dedi
Ölürsem aglarmsıın Dedim
Hayır Dedi
Neden Dedim
Ölüler aglayamazki Dedi
Sustum...

Gençliğimizde düşüncelerimizi oluşturan tüm konular sevgiyle ilgilidir, sonraları ise tüm sevgimiz düşüncelerimiz olur.

Akıla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan. öyle olsaydı milyonlarca sen düşerdi başıma..

Masal kitabı gibisiп Okuması güzel ama iпaпması cok zor.

Terk edilen birine 'hayat nasıl gidiyor' diye sorulmaz. Çünkü zaten tek sorun; hayatın devam ediyor olmasıdır..

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım;Ama seninle bir başka yaşarım.

Dikkatli bak; Büyük aşklar ya sonsuzdur ya da onsuz".

Her kαdının hαyαtındα " ßir dαhα αslα αşık olαmαyαcαğım " dediği αndα giren mükemmel bir αdαm vαrdır...

Yoruldum
Ben ; Çok Sinirliyken Bile Sakin Olma Zorunluluğundan Yoruldum. Hüzün
Çizgileri Sarmışken Yüzümü, Gamzelerimi Göstermekten Yoruldum.. Bağıra
Bağıra Ağlamak İsterken, Gözyaşımı İçime Akıtmaktan Yoruldum. İçimde
Deli Gibi Çağlayan Aşk Varken , Dağlara Taşlara Haykırmak Varken Sesi mi,Susmaktan Yoruldum

Ne kadar Seversen sev BİRgün ayrılacaksın.Nekadar Toplarsan topla BİRGÜN bırakacaksıN.ne kadar yaşarsan yaşa .birgün ölüp gideceksin,NE YAPARSAN YAP BİR GÜN HESABINI VERECEKSİN

Hayat Çatlak Bardaktaki Suya Benzer...İçsende Tükenir İçmesende..Bu Yüzden Hayattan Tat Alamaya Bak Çünkü Yaşasan da bitecek Yaşamasan da..

Git" diyorsun da olmuyor işte git demekle, herşeye rağmen gidemiyor insan. Bende sana sev diyorum mesela, sevebiliyor musun ?

Unutamıyorsan umursama.. Çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin; İşte bu yüzden altını çizdiklerinin bazen üstünü çizmelisin..

Bi insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, Neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın .

Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki herkesle dost olunmaz.Aşka gelince birkere sevdim işte, birdaha işim olmaz.

Sus be kadın..
Sen adamı ''aşık'' edersin.
Az kaldı, şimdi alacağım seni kalbime..
"Allah yarattı demeyeceğim, eşek sudan gelinceye kadar seveceğim".

...

Çok uzattın bu yokluğu
çık gel artık.
şiirparçalandı.
Aşkyakalandı bir yürekte pineklerken.
Şair'i büyüttü anası.
...Cümlesiz
kimsesiz
sensiz..

Geri