Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler '' Part "4"

Sen hiç hasreti tattın mı severken , hiç ağladın mı gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken

Ne seni unutmak gibi bir çabam var, nede aşkını körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede seni kırmaya dayanacak bir kalbim var

İnsan tırmanırken dağın kafa tutmasına razı olmalıdır

Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın

Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar

Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır

Aşkın zehir olsa içmezsem, yolun ölüm olsa dönersem, senin için bu candan vazgeçmezsem namerdim

Yüreğimin ta içinde bir ateş yanar Yanmayan yer kalmamış söndürsen ne yazar Taşa toprağa seni yazdı bu eller Ah sevmenin değeri bir bilseler

365 sayfalık bir öykü daha basladı her güne bir yaprak, her yaprağada bir öykü sığdır mutluluk de bu öykününde adına basrol oyuncuları sen ve ben olalım hiç ayrılmamacasına! seni çok özlüyorum her geçen saniye, her geçen dakika, her geçen gün seni daha çok seviyorum )

Yüreğin öyle güzel ki,onu inciltmelerine izin verme Ne sıcaklığını yitir, nede dostluğunu Tek korkun unutulmak olsun Senin gibilerini unutanlara YAZIKLAR OLSUN

Seni geceye sordum yıldızları ve ayı, gündüze sordum güneşi, bulutlara sordum yağmuru ve kalbime sordum seni sundu

Sevmeyeceksin arkadaşben sevdim de ne oldu?hergün yeni kahırlar ekleniyor kahırlaraherkes bir özel günü yılda bir kez kutlar biz her ay kutluyoruzbir sürü de sorumsuzluk eklenince adamın arkasına bakmadan kaçası geliyorama nereye kaçacaksın ki? her yerde o vardediğim gibi arkadaş: s e v m e y e c e k s i n

Ben senin ne yarin nede canın ben senin ne sevdiğin ne baharın ben senin belki umrunda değilim ama sen benim sen benim nefesimsin

Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!

Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL

Ne zaman gelirsen gel,başıma taç olursun Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN

Sanal dünya diyorlar buraya,uğradım geçtim Beklediğim ufak bir telefon görüşmesiydi, artık ondanda vazgeçtimGideceksen git yolun açık olsun, gözlerinde yüreğinde huzur bulmuştum al istemem o da senin olsun

Seviyorum seni ölümsüz bir aşk ile, bütün kalbim hayatım seninle, ölecek dahi olsam bu kalp ile son nefesimde haykıracağım seni seviyorum diye

Hayatın en güzel anı herşeyden vazgeçtiğiniz zaman Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır

Seni dar ağacındaki bir mahkumun ,hayatı sevdiği kadar seviyorum

Geri