"Hepsini kazanmak istiyorum"

5
EXE RANK

AEROPOSTALE.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
AEROPOSTALE.`
Barcelona'nın yeni transferi David Villa, Katalan ekibiyle Şampiyonlar Ligi'ni, La Liga'yı ve El Classico'yu kazanmak istediğini söyledi.

davidddddd600_W78AX.jpg

Bu sezonun en önemli trasnferlerinden birine Barcelona imza attı ve Valencia'nın yıldız golcüsü David Villa'yı kadrosuna kattı. Villa dünya kupasında attığı 5 golle hem İspanya'nın şampiyon olmasında başrolü oynamış hem de Barcelona için ne kadar önemli bir transfer olacağını herkese göstermişti.
Barcelona'ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen İspanyol golcü " Barcelona forması altında daha çok gol atmak istiyorum, daha çok şampiyonluk istiyorum. La Liga'yı kazanmak istiyorum, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum ve El Clasico'yu kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Villa "Guardiola ile çalışacağım için çok heyecanlıyım. Arkadaşlarım bana onla çalışmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Onun hem kişisel hem de kollektif olarak gelişmemde bana çok yardımcı olacağını söylediler. Mesela Puyol, Guardiola'nın onun çalıştığı en önemli teknik direktör olduğunu söyledi" diyerek sözlerini tamamladı.

Geri