"Hedefe doğru emin adımlarla"

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
fft1mm834305.jpg

[SIZE=+0][/SIZE]İbrahim Öztürk, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, sezona inançlı bir şekilde başladıklarını ve ilk yarı sonunda hedefledikleri yere ulaşmayı başardıklarını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası grup maçında, ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını anımsatan İbrahim, "Ligde ve kupada hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Amacımız tüm maçları kazanıp grubu lider bitirmek" dedi.

Başarılı defans oyuncusu, bir gazetecinin, "Zaman zaman takımda yer bulmakta sıkıntı yaşadın. Bunu neye bağlıyorsun" yönündeki sorusuna, "Sezon başında sakatlık yaşadım. Bu da beni olumsuz etkiledi. Sezona iyi başlangıç yapamadım. Daha sonra hocam bana görev verdi ve başarılı olduğuma inanıyorum. Takımda tüm oyuncular verilen formanın hakkını vermek için elinden geleni yapıyor" yanıtını verdi.

İbrahim Öztürk, transfer teklifleri gelip gelmediği yönündeki soruyu ise "Bu konuda bana direkt gelen bir teklif yok. Sanıyorum kulübümle irtibat kurulmuş. Benim Bursaspor ile sözleşmem sezon sonuna dek sürüyor. Bunu şimdi konuşmanın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum" diye yanıtladı.

Geri