hay|rm| Reiz , GH Mİ YAPSANA ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~ Shorty*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

~ Shorty*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~ Shorty*
evet bu hay|rm| olan turan kendi gh si olup 1.5 de yardırdıktan sonra 1.6 ya geçmiş sanırım
1.6 dada norecoil açmış bide movie yi SK ya koymuş her neyse ben yorum yapınca yarası var
sanırım gocunmuş msn den biraz konuşunca bişiler demeye başladı bu olay yaklaşık 4 gün öncedir hala bekliyorum turan bi yapamadın yapsan diyorum ?

586rz.jpg

evet turan sen herkeze tw veriyosun yapay hard dsik ve bu nadirin regeditten gh yi yok etmesi gibi bişi olduğunu tüm cs alemi biliyo içine dert yapma , ss de kendin dedin gh movieni yapıcam diye artık yapsanda gl atsak diyorum ?

yazık :) Bu kadarmı istiosun ÖzürLü :) tamam yapmaklla ugrasmam hLtv Lerini Upload ederiz :) sonra sxe 12. 0 da herkez wall dı demede :)

söz konusu tw girip girmek değil yeğen söz konusu varmı yok mu ?

varsa yapıcaksın ? var diyosan tw weririm bende sıkıntı yok
ben tw bakmayı bilmiyorum herkezin söylediğine görede nadirin naptığı belli.

tabi :) milletin hakkını yemeye dewam ;)

madden delikanlısın ya bu kadar 12.0 da infx . cıkmadan önce hilemiydın deılmydın onu söle :) deLikanlı gibi söle :)

madden delikanlısın ya bu kadar 12.0 da infx . cıkmadan önce hilemiydın deılmydın onu söle :) deLikanlı gibi söle :)
inexinferis öncesi 1 haftalık gh kullandım (MERAKTAN) inexinferis çıktığında indirdim ama pc de çalışmadı varmı ?
HERKEZ SEN DEĞİ KOÇUM

abii salla :D Shorty Awp Zoomsuz atar sorarız nasıl oluyor Redot der sonra zaman gecer redot isteriz hiç kullanmadım der 35 tl lik kinik shorty :D

inexinferis öncesi 1 haftalık gh kullandım (MERAKTAN) inexinferis çıktığında indirdim ama pc de çalışmadı varmı ?
HERKEZ SEN DEĞİ KOÇUM
win7 ise inanırım clşmadıgına :) onun dışnda inanmam :) zaten kime sorsan 1 hafta merakdan alıyor Neden sede ondan sonra kink oluyor :)

abii salla :D Shorty Awp Zoomsuz atar sorarız nasıl oluyor Redot der sonra zaman gecer redot isteriz hiç kullanmadım der 35 tl lik kinik shorty :D
az daha izle beni bişiler örnek alıyosun çalış seninde olur yeğen

win7 ise inanırım clşmadıgına :) onun dışnda inanmam :) zaten kime sorsan 1 hafta merakdan alıyor Neden sede ondan sonra kink oluyor :)
demekki faydası olmuş gardaş olduğu zaman oldu dedim bunu hiç inkar etmedim beni bilen biliyo senin gibi değilim ben sıkıntı yaratma ve artık şu gh vol 3 yapda izliyim

Anlamadım Giitii , Bu Shorty Size Çokmu Koydu.?

-kasH`Ka-i`;; ] xzon`e*?

Pazar günü movie'yi izlersin turan sana movie yapcaz :D

Tartışma yaratacak yorumlar atmayın ! ve konu gerekli bölüme taşındı

kimin ne halt olduğunu gayet iyi biliyoruz kafanızı yormayın siz :)

Geri