Havuç Çorbası

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
3,549
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
`~DeathGate~`
[attachment=o2638]

yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

  • 2 adet orta boy havuç
  • 1-2 orta boy yeşil biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • 4 su bardağı su
  • Tuz
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Tencereye tereyağı ve sıvı yağı alınır. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş havuçlar ile biraz irice doğranmış biberler eklenip kavrulur. Havuçların rengi değişince un ilave edip, un ile birlikte kavurmaya devam edilir. Sonra üzerine karıştırılarak süt eklenir. 4 su bardağı su eklenir. Bu noktadan sonra çırpma telini kullanmanızı öneririm, çorbanın kıvamı daha iyi olur. Suyunu tercihinize göre azaltıp çoğaltabilirsiniz. Havuçlar ve biberler iyice pişene kadar kaynatılır. Arzuya göre limon, dereotu veya maydanoz ile servis yapabilirsiniz.
..::Afiyet Olsun::..
[attachment=o2639]
 
Geri
Üst