3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2638]
Tencereye tereyağı ve sıvı yağı alınır. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş havuçlar ile biraz irice doğranmış biberler eklenip kavrulur. Havuçların rengi değişince un ilave edip, un ile birlikte kavurmaya devam edilir. Sonra üzerine karıştırılarak süt eklenir. 4 su bardağı su eklenir. Bu noktadan sonra çırpma telini kullanmanızı öneririm, çorbanın kıvamı daha iyi olur. Suyunu tercihinize göre azaltıp çoğaltabilirsiniz. Havuçlar ve biberler iyice pişene kadar kaynatılır. Arzuya göre limon, dereotu veya maydanoz ile servis yapabilirsiniz.
..::Afiyet Olsun::..
[attachment=o2639]

- 2 adet orta boy havuç
- 1-2 orta boy yeşil biber
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı süt
- 4 su bardağı su
- Tuz

Tencereye tereyağı ve sıvı yağı alınır. Kabukları soyulmuş ve rendelenmiş havuçlar ile biraz irice doğranmış biberler eklenip kavrulur. Havuçların rengi değişince un ilave edip, un ile birlikte kavurmaya devam edilir. Sonra üzerine karıştırılarak süt eklenir. 4 su bardağı su eklenir. Bu noktadan sonra çırpma telini kullanmanızı öneririm, çorbanın kıvamı daha iyi olur. Suyunu tercihinize göre azaltıp çoğaltabilirsiniz. Havuçlar ve biberler iyice pişene kadar kaynatılır. Arzuya göre limon, dereotu veya maydanoz ile servis yapabilirsiniz.
..::Afiyet Olsun::..
[attachment=o2639]