"Hatrını kıramayacağım insanlar..."

20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
[h=2]“Aziz Yıldırım ile kavga etti, o yüzden istifasını verdi haberleri doğru değil. Çok sevdiğim ve hatrını kıramayacağım insanlar devreye girdi. Ben de onların bu isteğini geri çeviremedim.”[/h]

Fenerbahahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi sonrasında sarı lacivertli kulübün başkanvekili Nihat Özdemir, başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Özdemir, yazılı istifa açıklamasında, “Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden 25 Ağustos 2011 tarihi itibariyle istifa etmiş olduğumu bilgilerinize sunarım” ifadelerini kullanmış, Antu.com'a da adeta geri dönmeyeceğini belirten şu açıklamayı yapmıştı: “Artık faydalı olamıyorum. Haftalardır gözüme uyku girmedi. ArtıkFenerbahçe defterini kapattım.” Ve dün Nihat Özdemir, Ankara'da Kulüpler Birliği Vakfı'nın Ak Parti, CHP ve MHP'nin ziyaretinde Fenerbahçe'yi temsilen Ali Koç ile birlikte katıldı, herkesi şaşırttı.

O konuya hiç girmeyelim. O isimler bende kalsın

Hürriyet, sarı lacivertli kulübün başkanvekiline ulaştı. Nihat Özdemir'e geri dönüşüyle ilgili sorular sordu.

- Aziz Yıldırım ile kavga ettiğiniz ve bunun için istifa ettiğiniz söyleniyor. Doğru mu?
13 yıllık yöneticilik hayatımda Aziz Yıldırım bana ‘Gül' den öte bir söz söylememiştir. Onun için Aziz Beyle kavga ettiğimiz ve ondan dolayı istifa ettiğim yönündeki haberler asla doğru değildir.

- İstifa ettiniz. Neden sonra geri döndünüz?
Bunun iki önemli nedeni var. Birincisi; yönetim kurulundaki arkadaşladım istifamı oy birliği ile kabul etmemişler. İkincisi; çok sevdiğim ve hatrını kıramayacağım insanlar devreye girdi.Ben de onların bu isteğini geri çeviremedim.

- O devreye giren isimler kimler?
O konuya hiç girmeyelim. O isimler bende kalsın.

Geri