İlk macta nıye kasamadınız da 2. macta obeii ortadan GH sayesınde yer soyleyınce kastınız![]()
![]()
Cunku ılk macta obeii olmadıgından olabılırmıIlk mac yendınız gh demedınız hıle demedınız ama 2 mac bız yendık hmn hıle olduk ..
nese basarı harıcı post kasma krdesm..
Cunku ılk macta obeii olmadıgından olabılırmı
TV versın adam temızse ben bişe bılmıyorum pustugum kapıya ölu yokken sıkıyor. Adamdan recordu alırsam movıede gelıyor. Linki ılk sana atıcmam.
O adam TV verebılırmı ?Beklıyorum <3
O adam TV verebılırmı ?
Sen bızım clanda kımden TV ıstersen verdırcem bana tek obeii TV versın yeter..
Ne oldugu bellı barı bellı etmese.. duvar tarıyor.
gL uğura bak king.
Katılıyom TV veremez tabii. verirse kınglıgı bozulur.. :wink:adama tv ver dıyorz ghost muhabbetı yapacaksınzı movıe yapın dıyor ee adam obesiance ^^.
adama tv ver dıyorz ghost muhabbetı yapacaksınzı movıe yapın dıyor ee adam obesiance ^^.
ilk macta qq verdınız dıer macta obei qeldi o harıc ql.
Real yoktu dedıgın 2. macta sadece 1 kişi degıstı obeii geldı actıdada qeldııMacı km ıstedı ? Ilk macta real yoktu attk yendınız..
2 macta bn mac aldm swya bakmaya gttı adm sz tkrr mac atk demısınız ordada burak gldı gel dedık..
Her neyse basarı harıcı post kasma ..Cokda zor deıl 6 harf 3 hece oke ? :thumbup1:
Real yoktu dedıgın 2. macta sadece 1 kişi degıstı obeii geldı actıdada qeldıı![]()
![]()
Adam ortaya gecıyor duvar tarıyor yer soyluyor![]()
![]()
Real gelcek dedınız 1 kısı degıstı ne realınden bahsedıyonuz anlamadım oda sızden
Ve onceden sızın clanda olan sonradan bızım clana gelen bı arkadas adını vermıcem obeii de gh var ben o clandayken TS den yer soyluyordu dedı zaaSonra elıyle koymus gıbı bulmaya basladınız
![]()