Güzellik Büyüsü

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Bu büyü biraz kolay yapılır. Ve iyi bir cadı için hiçte zor değil. Gölgeler Kitabımda yazan bir büyü. Sanırım bu büyüyü hiç kullanmadığım için sayfa tertemiz duruyordu. Genelde Gölgeler Kitabımın sayfalarının çoğu toprak ve çimen lekesi ile kaplı. Herneyse ben büyüyü size ilk ve son kez yaptığım gibi anlatayım.
İlk olarak Dolunay Gecesi olması lazım. Dolunay çıktığında büyükçe bir ayna alın ve dışarı çıkın. (Bahçenize, balkonunuza, yahut pencere bile olur.) Birde resim alın yanınıza ,özellikle değişip daha da güzel olmasını istediğiniz bir kısmınızın resmi. (Örneğin; el, ağız, burun, kulaklar, gözler vs.)
Ardından o resmi aynanın üzerinde bir kenara yerleştirin. Ayrıca Dolunayın aynaya yansıdığından emin olun. O sırada resminize odaklanıp şu sözleri söyleyin:

''Ayışığı, Yıldızışığı
Rüzgar ışığını taşısın
Parıltın vücudumu kaplasın
Ve ışıltın her gözü kamaştırsın''

Bu sözleri 3 kere tekrar ederken vucüdunuzun değişmesini istediğiniz kısmının değiştiğini, daha güzel, istediğiniz şekilde olduğunu imajine edin. Ardından şu sözleri söyleyin:
''Ayışığı, Yıldızışığı
Vücudumu biçimlendir ve düzenle
Bir güle bahşedilmiş güzellikte olduğu gibi
Taçlandır beni ışığında
Ve beni istediğim güzelliğe ulaştır
Üç kere üç'ün gücüyle
Kutlu olsun''

Bu sözleride 3 kere tekrar edip bitirdikten sonra ya bir pembe mum yakın ya da güzel, sevdiğiniz bir tütsü yakın.

''Ayışığı, Yıldızışığı
Vücudumu biçimlendir ve düzenle
Bir güle bahşedilmiş güzellikte olduğu gibi
Taçlandır beni ışığında
Ve beni istediğim güzelliğe ulaştır
Üç kere üç'ün gücüyle
Kutlu olsun''

Bu sözleride 3 kere tekrar edip bitirdikten sonra ya bir pembe mum yakın ya da güzel, sevdiğiniz bir tütsü yakın.

Bos Seyler Bence Bılmıorm :S

Saçmalığın dik alası :) Paylaşım yapmadan önce bide kendimiz okuyalım lütfen :)

hehzuauahahahahaahah heheeheh yav sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :D:D:D:D Büyü kitabında başka ne yazıo söle bakem :D:D:D:D:D

:D allahtan seni güldürsün :D

:D:D paylşm için tşkler

:S saçma saçma

Saçma Olabilir Ama Bazı İnsanların Dogasında var böyle şeyler xD

ya allah senı nasıL yarattıysa oLe oLursun qüzeLLık buyusu felan saçma qeLıor bana

Geri