Güzel ve anlamlı sözler

Ne içimde seni unutmak için bir çaba var nede aşkımı körükleyen bir rüzgar ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm nede seni görmeye dayanacak kalbim var...

Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar ama yüreklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum ama yüreğimdesin BİTANESİ..

Canımdaki her nefes nefesine eklensin içimdeki her nefes hayalinle demlensin bırak bu gönlüm varlığınla renklensin benim gönlümde yaşadıkça ÖZELSİN...

Seni ben degil gözlerim secti.Onlar sevdi onlar begendi sen benim degil onlarin malisin eger birgün gidersen ben degil onlar aglasin.

Çiçek açarsa kuru çalı.Elma verirse birgün çam dalı. Akıllanırsa birgün deli. O zaman seni unutacağım.

Anladınya! işim başımdan aşkın. Beni lafa tutma gülüm, ben sana aşık olmakla meşgulüm...

Hepsi gidici, sen kalıcı, hepsi anlık, sen hayat boyu, hepsi çocukca, sen gerçekce, ve hepsi öylesine, sen ölesiye..

Güneşin battığı yerde parlayan birşey görürsen bil ki o senin için yanan kalbimdir...!!!AŞKIM

Öyle bir yerdeyim ki! Hem senleyim hem sensiz, Öyle bir zaman ki! geçmiyor ama sensiz, Öyle bir yalan ki! yaşıyormuşsun bensiz, Öyle bir hayal ki!sevdalıymışız ikimiz, Öyle bir sevda ki! benzeri yokmuş Emsalsiz!!!

Sensiz zamanlarda yorgunluk cöküyor... Seninle oldugum zamanlarda icime sevinc doguyor...

Her bakışın ruhuma dokunan bir iğnedir. Mıknatıslı gözlerin bilirim şahanedir. Tutkusu yumak yumak sarıyor benliğimi. Bana gülüşün lazım gözlerin bahanedir.

Gözlerindeki yaşlar neden donup kalmışlar. Benim gibi senide yaralayıp kırmışlar.Yeniden sevmek için gönlümüz vardır bizim. Şanına yakışırmı ölmek yüreğimizin...

Bir gün ay tutulur, güneş doğmazsa, eğer ışık olmazsa, uzaktan sana gelen bir ışık olacak ,işte o bizim başlanğıcımız bitişimiz ise sonsuz olacak.

Suskunluguma bakipta SENi unuturum sanma. Dünyada tek özledigim kisi varsa oda SENSiN, cünkü hep aklimdasin. SEN uzaklarda olsan bile, yüregimde hep benimlesin..!

Yasamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgide SENSiZ olmaz.. Unutma BiTANEM Sevmek daima beraber olmak degil SEN yokken bile SENiNLE olabilmektir..!

Sev ama "yürekten" olsun. Gel ama "ebedi" olsun. Gidersen beni de ***ür, gittigimiz yer "kara toprak" olsun...!

Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda SEN..! Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda SEN..! Bırak yüreğimi Bin kere Seveceğim Bin kerede SEN..!

kaldır başını gökyüzüne bak bir ömür yıldız göreceksin yıldızlar sana olan sevgimi ay ise birtanem olduğunu gösterir seni seviyorum birtanem

Aşk hasret çekmektir. Hüzün vermektir. Kaderdir. Yalnızlıktır. Hasrettir. Acı çekip uğruna can vermektir. mutluluktur ve kaybetmemektir.... Seni seviyorum...

Bilirmisin zambaklar en kuytu köşelerde açarlarmış.. En kuytu köşenin yüreğim olduğunu söylesem zambak olup açarmıydın..?

Geri