Güzel Sözler

[TD="class: style21, colspan: 4"]Beni bana bırakın hüsranlarla dolu hayatımı bozguna uğramış hayallerimi rüyamdaki yeşillikleri koparıp fırlatanı yüzümdeki gülümsemenin aslında içinde yaşatmaya çalıştığı kırık kalbi bu çocuğun umudunu kaybetmeden hep seni seviceğini UNUTMA güzel kız. /Ahmet Söğüt/...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Söz wermistn bna yanı basımda yaslanmaya söz wermstık bu dünyaya ne olursak olsaydık...! kc yıl qecti bak hala son baskısın miras bana saklı duruyor ne fayda bıraksaydın solsaydı...! hanqi bahane awutur bilmem hanqi qünahn bedeli bu kandirmıor ne qündüzum ne qecem böyle intikam olmaz...! cok mu fazla bu sitem aqır deqıl mı bu ceza söyle kim coq qör...amklar[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]BENİ ATEŞE AT BÜTÜN VÜCUDUM YANSIN BİRTEK KALBİM KALSIN ÇÜNKÜ ORADA SEN WARSIN (ayşe)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Ağırdır Sevmelerim Her Yürek Taşıyamaz,Büyüktür Umutlarım Her Omuz Kladıramaz,Her Şey Olurda Şu Kalbim Sensiz Olamaz Be Gülüm SENİ SEVİYORUM GAMZE YAZAN : İBRAHİM[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Hiçbirşey akışına bırakılamaz. Bırakılmamalıdır. Önünde bir hedef bir amaç olmalıdır.Akışına bırakmak \"vazgeçmenin\" tamamıdır[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]aŞkimi İtİraf ettİm geŞke etmeseydİm...[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]benİm sana bakmam suÇ deĞİl senİ gÖrÜpte bakmam suÇ[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Denizleri seviyorsan dalgalarıda seveceksin sevilmek istiyorsan sevmesini de biliceksin[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]ben bİr yildiz olsam sadece senİn İÇİn parlarim ben bİr gÜneŞ olsam sadece senİn İÇİn doĞarim ben ne bİr yildiz ne de gÜneŞİm sadece senİ seven İsyankar bİr delİyİm[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Ben Bi kusum ve yabına glprm[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]ask bir hayaldir, sevmek zordur, bu devirde kiz bulmak, sevulmek gibi oluyordu[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]ask bir kalp gibidir, seni seversem atarim, aramizdaki iliski bittise ölmüs olurum. severken yasarim, sevmen bittise xansiz dururum.[/TD]

[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD="class: style21, colspan: 4"]O ellerı mutluluk O gozlerın cokluk O kotu sozlerın Yokluk O Ayakların ıse yokluk olsun kı bnii sew <3 sewılmemışim abii :\'([/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Kategori kategori benimkisi bir dinozori[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]birgün yanıpta tuuşma elerimmi belki buldun benim[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]hayat yaşanırmı güneş olmayınca ben yaşayamam sen olmayınca[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Ben hep seni sevdim Ama sen hep gittin Bidaha gidersen Hayatım biter...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Son kez sevdim Son kez sildim Son kez gittim Son kez affetim...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Kendimi kaybetim Bulmak istemiyorum Ruhumu verdim Almak istemiyorum...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Aşkınla akıtırken gözyaslarımıdudaklarımı bir defa silecek misin efkarla dökülürse siyah saçlarım saçlarından bir tel verecek misin derinden derine düşünsem seni ömrüne yazıktır der misin hasretle her yanım inlese bana acıpta sevcek misin bu temiz kalbimi sana bağlasam yasadıkça beni sevecek misin her of çektiğimde ismini ansam bir defa sevgilim diyecek misin......[/TD]

Geri