Güzel Sözler

♥ Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, Bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir. Ama ne çare birtanem ne kuş olup uçabilirim ne de hasreti silebilirim ama inan bana birtanem seni bir ömür boyu sevebilirim...

♥ Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm...

♥ Bir sevgi var içim lekesiz tertemiz, Bir özlem var içimde uçsuz bucaksız,Bir duygu var içimde dalsız budaksız, Birde sen varsın içimde unutulması imkansız...

♥ Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler

♥ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice

♥ On kişi sev dokuzuncusu olayım bir kişi sev sonuncusu olayım

♥ Bazen bir dakika birgün gibidir.bazende birgün bir dakika gibidir.zamanı değerli kılan tek şey yanımdaki senin varlığındır....

♥ Benim sevgim zaman ve uzaklıkla sınırlı değil, zamanı kaldırınca aynı andayız uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz, o zaman her an ve her yerde seninle beraberiz...

♥ Ağlamak istiyorsan eğer başını dik tutki göz yaşların seni ağlatan kadar alçalmasın :(

♥ Biz denizci değiliz her limanda sevgilimiz olsun, biz liseliyiz sevdikmi birkere severiz.

♥ Bilirmisin Bir Fidan Susuz Kalırsa Ne Olur...Tabiki Kurur Ve Ölür..İşte Ben Bir Fidan Sen susun Eğer Sen Olmazsan Kurur Ve ÖLÜRÜM AşKıMM.

♥ Kahretsin unutamıyorum ama normaldir,çünkü o benim kalbimle beynim arasında çelik halattan asma köprü kurdu, nice tır konvoyları geçti köprü sallanmadı bile!!!

♥ Sen bir güneşsin etrafında bir çok gezegen var. ama unutmaki ben de bir dünyayım ve bir tek bende hayat var !

♥ Ben mavi, Sen gökyüzü.Ben deniz, Sen dalgası.Ben beden, Sen can.Söyle şimdi, Dalgasız deniz, Cansız beden, Sesiz bir Ben olur mu hiç?...

♥ Şu uzun gibi görünen ama gayet kısa hayat yolunda çare olmasa da ağlamak! Mümkünmü ki ağlamamak...

♥ Çölün suya duyduğu özlem bile, Benim sana duyduğum aşkın yanında hiç kalır! Ben sana kavuştuğum gün, Çöller gözyaşlarımla ıslanır...

♥ Hasret ve özlem sevdiğinle güzel, karşımdaki senin gibi olunca özel, tut onun elinden yada gönlünden, bak o zaman ayırabiliyormu ecel

♥ Sen güllere özenme, güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin, sevgi kadar özgürsün

♥ Hayatıma bir yalnızlık çöküyor sen uyuyunca, gecenin karanlığında kayboluyorsun usulca, her sabah gözlerimi açtığımda, yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma.

♥ Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi aşk için hazır bu can adanmaya.

Geri