Güzel sözler

tmm,kanka olalım;beraber ağlayıp beraber gülelim ama unutmak istersen o işte bn yokum kanka(aşkım) kıbrıslı platonik aşklardan-hayata dair

aşk bir trafik kazası en yakın hastane nikah masası

CANIM KOCACIGIM SENI ÇOK SEVİYORUM TEK KELİMEYLE NEFESİMSİN SENSİZ ASLA[Gögsüne başımı yasladığım zaman düşündüğüm tek bir şey var oda akıp giden zaman

dayanmak davranmaktan zordur

hayatının alt üst olmasından korkma. nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını

büyük sıçrayışlar için önce iki üç adım geri gitmek gerekir..

hatun ykıLır kaLbim sıkışır bir bakışına DÜNYAM karışır

Ya tutulacak kadar yakin ol ya da unutulacak kadar uzak ol

Önemli Olan Bir Sınava İnek Gibi Çalışmak Değil,Sınava İnek Gibi Çalışıp Öküz Gibi Girmemektir

Her yanlışda bir dogru kadar degerlidir

hayat sensiz hiç olmuyor.seni hiçbir zaman düşünmediğim bir gün bile olmadı.neredesin hayatımın vazgeçilmezi.neredesin?...özlemlerle,hasretliklerle,yalnızlıklarla yaşıyorum yapayalnız bu dünyada.nerdesin hayatımın vazgeçilmezi.neredesin?..oysa hayallerimiz olmuştu seninle birlikte,küçük güzel hayaller.unuttum sevdiğim unuttum seninle olan güzel günlerimizi.şimdi ardına bakmadan çekip gittin.neredesin hayatımın vazgeçilmezi.neredesin?...

KaYbEtMeDeN kIyMeT bİlİnMeZ

ben belaya bulaşmam bela bana bulaşmadıkça

unuttum ama seni deyıl seni unut dıyenlerı unuttum

aşk bır suya benzer dıkkat et bogulma

uğruna ölüme gidilen şey kendini karanlıkta bir ışık gibi hissetirir

ÖlÜm olmasaydi,İnsanlar yaŞamayi ÖĞrenemezlerdİ

en güzel heyecan yarım bırakıldığında tatlı kalandır

murat iyiki çıktın karşıma seni çok seviyorum sevdikçe özlüyor özledikçe daha çok seviyorum

ÇAKAL gibi DOSTUM olacagına ASLAN gibi DÜŞMANIM olsun

Geri