Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen..gözlerinden ateşler saçarak zehirli oklarını bana yöneltirken ben sana aşık oldum tekgül...sen tüm şatafatlı tanımlamalarından sıyrılıp en doğal halinle yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken ben sana aşık oldum tekgül..(
Yaşamın Amacı ; Amacı Olan Bir Yaşam mıdır ?? \\\\\\ Tertemiz Duygularımın Mis Gibi Yalnızlıgı \\\\\\ Kan Revan İçinde Kanayan Yaralarım .. \\\\\\ Ölüm Gibi Zamansızım.. \\\\\\ Kalbime Gömdüm Kefensiz Ölülerimi
zordur daglara kardelen olmak zordur sevdayı yıllara yazmak zordur topragı çatlatıp yamura kavuşmak ama gerçekte zor olan sengibisi ni bulmak olsa gerek
Sana karşı gurursuz dur kalbim seni affedecek kadar sevdim nereye gidersen Git bulamazsın kimi seversen boşuna aglamızsın bu deli kanlıyı sen unutamazsın kalbimde bir gülsün KOPARAMAZSIN
SENİ BENİM KADAR SEVEN SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN Tarih: 2010-01-06 15:29:39
SENİ BENİM KADAR SEVEN SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN Tarih: 2010-01-06 15:29:39