Güzel sözler

üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer verirsen geri kalan iki kuruş için seni satarlar

elde edildiğinde değerini yitiren gerçekler,kaybedildiğinde gerçek değerini bulsada anlam kazanmaz...

sen..gözlerinden ateşler saçarak zehirli oklarını bana yöneltirken ben sana aşık oldum tekgül...sen tüm şatafatlı tanımlamalarından sıyrılıp en doğal halinle yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken ben sana aşık oldum tekgül..(

SeNi ÇoK sEvİYoRuM cAnIm...

\'\'hayat buysa ÜstÜ kalsin\'\

aklına esipte ararsan eger, yuregın sızlayıp yanarsa eğer, nerdesin diye sorarsan eger, hasretın colunde surgundeyım ben.

kİmİnE GÖrE kRALıM KiMiNe YaLANıM hErKeS RaHaTıNa bAkSIN bEN ADaMıNa gÖrE AdAMIm

Yaşamın Amacı ; Amacı Olan Bir Yaşam mıdır ?? \\\\\\ Tertemiz Duygularımın Mis Gibi Yalnızlıgı \\\\\\ Kan Revan İçinde Kanayan Yaralarım .. \\\\\\ Ölüm Gibi Zamansızım.. \\\\\\ Kalbime Gömdüm Kefensiz Ölülerimi

valagaçia afrikada seni sewiyorum demektr... çok ilginç deil mii????

VatandaŞ aŞi ol ! BaŞbakanin bakanlari var. Yasenİn

Ben gİdenİ deĞİl gİden benİ kaybetrmİŞtİr

zordur daglara kardelen olmak zordur sevdayı yıllara yazmak zordur topragı çatlatıp yamura kavuşmak ama gerçekte zor olan sengibisi ni bulmak olsa gerek

aşkı bana anlatma kalbim onu tanıyor yıllar önce biri yaktı hala yanıyor

Sana karşı gurursuz dur kalbim seni affedecek kadar sevdim nereye gidersen Git bulamazsın kimi seversen boşuna aglamızsın bu deli kanlıyı sen unutamazsın kalbimde bir gülsün KOPARAMAZSIN

SENİ BENİM KADAR SEVEN SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN
Tarih: 2010-01-06 15:29:39
SENİ BENİM KADAR SEVEN SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN
Tarih: 2010-01-06 15:29:39

sevme seni sevsinler aldanma aldatki degerini bilsinler...!

ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα ¢σк güνєηιяιм çüηкü ηєƒяєтιη ѕαнтєѕι σℓмαz

..biLmediğim bişi söyLe baNa.. mutLuLuğu anLat meseLa.. 0 çok duyduğum yaLanLar oLmasn

sevilmek için sevdim (seni seviyurum)

İntikam yemegi soguk yenir

Geri