Güzel sözler

Benİ ne kadar sevİyorsun dİyorsun ya sÖzlerİm yetmİyor sÖylemeye al yÜreĞİmİ o sÖylesİn senİ ne kadar Çok sevdİĞİmİ

DaĞda ÜÇ beŞ domuz sÜrÜsÜ

İnsanlar bazı şeyleri kazanırken bazı şeyleri de kaybeder. Umarım kazandığın şey beni kaybetmeye değer.

"kalbİmİ 64. Kattan dÜŞmÜŞ bİr vazo gİbİ kirdin

askımızı bir sır gibi sakladım!!!!!!!!!!!!!!!!

Sensiz Zaman GecmioR.. Bea Aşkım Didemim

ßak ßurdayım öLmedim haLa TutunuyOruM uÇurum KenaRna .. Senin İçin.. Unutmak İçin .. Annem İçin ..

K apatıldı diye sevinmeyin bizler öldükçe çoğalırız

vur hanceri kalbime kalbim kana bulansin! vazla derinlere inme cünkü orda sen varsin

alfabe simdi 28 harf O simdi asker

seni sevdimde ne oldu?televoncu zengin oldu

biz fare değiliz ki kaşarların peşinde koşalım

Seviyorum Dedim Sahte Sandılar Aldın Yarım Gözlerim Ağlar Gidiyorum ASKIM gERİYE kALANLAR 3-5 CÜMLE VE DE HATIRALAR biliyordum unutmak zor olacak yağdı gozlerime damlalar ancak unutamadım ben sensiz bir günü yağmur altında kalmısım sana

KaybettİĞİnde deĞİl vazgeÇtİĞİnde yenİlİrsİn

paşa gönlün bilir;büyük davalarda küçük hesaplar gütmedim .Belkide bu yüzden kanar hayallerim

hayata küsmüş gözlerle bakmak ya da hayata küsen gözlerle bakmak eminimki seni çoktan hayata küstürmüş demektir

sevmek mi?hiç tatmadım.ya gülmek?çoktan unuttum.aşk ne mi?büyük bir yalan.mutsuzluk mu?İŞTE O BENİM DÜNYAM

Ben senin gittigin yollardan geldim

Artık ot gibi yaşayacağım, İster basar geçersin, İster sarar içersin

Adaletin keşkülsüz Cibiliyetine maruz PArçalanmış Bir Bedenimiz OLsada KAderimiz Ceviz AğacınDAn Yapılmış Çakı Kadar KEskin Kurşun Kadar Hızlıdır

Geri