Güzel sözler

Aynı dili konuşanlar değil, Aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...!!!

suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek bir cevabım var ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye..

ozanımmmm seni o kadar çok seviyorum ki kelimeler kifayetsiz kalıyor sana olan sevgimden(sen beni sevmesen ben seni ölene kadar seveceğim

Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep sen olursun

çok var anlatacak sevgiden aşktan yana teselliye kalkısma faydası olmaz bana öyle sevdim sevilmedim sevenimi bilemedım kım yuzume gulduyse onu bana dost bıldım

gel bir dünya kuralım başka kimse olmasın aşkımmm

ZALİMMM senn yüzüne bütün rizellerdn esralardn nefret eder oldum bni sen düşürdn bu duruma bnm yanmda elimi tutup gezerkn bıle baska bı sehırde baska bı sevdgn varmş nasıl yaptın bunu bna ZALİMMMM dilerm hayatda iki cihanda da yüzün gülmesın :(

bulmşsn haytnda bn varken rizeli esranı hiç mi kalmadı artık sende vıcdan dilerm allhtan yaptıgını fazlasıyla ödersn unutma zalim bide ÖLÜM var

Her Gidene Aglasaydı Terk Ederdi Beni Bu Gözlerim..,Her Gidene DeğiL Son gidene bu sözlerim

orda ßurda deqil sadece KALßimdesin .

okan derki aga: aşk sözle başalr ,dudak ile beslenir 9 ay sonra baba diye seslenir

erkekler tahta kaleme benzer herzaman hammaddeleri odundur

öldürmeyen acılar güçlendirir

SevdİĞİnİ elde edemİyorsan... Elde ettİĞİnİ seveceksn.....

beni bir tek sen anladın ama sende yanlış anladın

Sevdİm ÇÜnkÜ Özeldİn,sevdİm ÇÜnkÜ benİm olmani İstedİm,ama anladimkİ sevmek yetmİyor.hayatta İstedİklerİnİ elde etmek o kadar zormuŞkİ,ama İstedİĞİnİ bİlmektense sevdİĞİnİ bİlmek en gÜzelİ...

Batan gÜneŞ İÇİn aĞlayacaĞina ; yenİden doĞunca ne yapacaĞini dÜŞÜn...

Asli senİ Çok ama Çok sevİyorum benİ birakma ne olur

Ey Hayat! Bütün Öfkem Sana bilesin!Senin Varlıgın Burnumda İnce Bir Sızıdan İbaret

Aylar geÇtİ yillar geÇtİ sen gelemdİn benİde biraktin nerdesİn nerde sevdİĞİm

Geri