Güzel Sözler "Part 3"

Bir seyi gercekten bilmek , onu anlatmakla olur.***SOCRATES

Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana,ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana..ASYA ATASÖZÜ

Yaşamın uzunluğu değil nasıl yaşanıldığı önemlidir.***M.L.KING

Mutluluğu tatmanın tek çaresi onu paylaşmaktır***BYRON

Asla aldatılmayız,kendi kendimizi aldatırız.***GOETHE

Alınyazımı değiştiremem ama istemediğim kadere de boyun eğmem.***WİLLİAM SHAKESPEARE

Erkek yüreğinin özünde sertlik vardır, oysa kadının yüreği özünde katıdır.*** NIETZSCHE

Kadınlar güçsüz olana kendini bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunar. CESARE PAVESE

Size gururla kütüphanesini gösteren bir kadına rastladınız mı? BENJAMIN DE CASSERES

Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma. John F. Kennedy

En kritik an, şu andır ve her an yanıbaşımızdadır.M. Aurelius

Ne için burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif çatmak için burada olmadığımızdan eminim. L. Wittgenstein

Bağışlamayan insan geçmek zorunda olduğu köprüyü yıkmıştır. Çünkü bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var. E.Herbert

Karamsar adam, her imkanda bir zorluk görür.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan. W. Churchill

Unutmayelektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sonucuada ebedi kalmıyorsunuz, sadece dünyadan geçiyorsunuz. L.Tolstoy

İnsan herşeyi yapamaz, Ama bu, kötü şeyler yapmasının bahanesi olamaz.H.David. Thoreau

Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde,
tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır.
ARISTOTELES

Akılsız adam mutluluğu uzakta arar; akıllı ise, onu ayaklarının altında bulur.

En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle arzu ettiği şeyin gerçek olduğuna inanır.

Hayatımızda işlediğimiz hataların çoğu, düşünmemiz gereken yerde hissetmekten, hissetmemiz gereken yerde düşünmekten ileri gelmektedir.

Geri