Güzel Sözler "Part 3"

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Değişimi başlatanların ilk işi, alışkanlıkları ortaya çıkarmaktır; onları değiştirmeye çalışmak değil.

Niye ki bu bitmek bilmez yaratılış,
Yok olacaksa bir gün her yaratılmış!

İnsanın bilgisi arttıkça, huzursuzluğu da artar..

Eğer Tanrı başka türlü olmamı isteseydi, beni başka türlü yaratırdı.

Bize teşekkür borcu olan biriyle karşılaştığımızda hemen bunu düşünürüz. Teşekkür borçlu olduğumuz ve bunu hiç aklımıza getirmediğimiz kişilerle ise ne kadar sık karşılaşırız?

Duyduğumuz şeyleri başkalarına anlatırken onları tahrif etmemizin nedeni zaten başta tam anlayamamış oluşumuzdur.

Yaptığımız şeyler için pişmanlık zamanla geçer, ne var ki, yapmadığımız şeylere pişmanlığın çaresi yoktur. Sydney J. Harris

Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur. P.Drucker

Gücüne eşit hayaller için dua etme. Hayallerine eşit güç için dua et. Micheal Nolan

Eğer ağaca çıkmak istiyorsanız, yıldızlara çıkmaya niyet edin, başarırsınız. Konfüçyüs

Onların peşinden gidecek cesaretiniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney

Mucize, enerjinizi korkularınıza değil rüyalarınıza verdiğiniz zaman başlar.
İnsanoğlunun yapacakları, hayal ettikleri ile sınırlıdır. Arthur C. Clarke

Umutla yolculuk etmek, gidilecek yere varmaktan çok daha zevklidir. Robert Louis Stevenson

Politikacılar, gelecek seçimi; devlet adamları, gelecek kuşağı düşünür...
İdealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır..

dünyada hiçbir şey insanı kin besleme duygusu kadar yıpratmaz.

İnsan da ağaca benzer, ne kadar yükseğe ve ışığa çıkmak isterse, o kadar yaman kök salar yere, aşağılara, karanlıklara, derinliğe, kötülüğe.

Müziksiz hayat hatadır.

İnsanoğlu hayatta o kadar acı çeker ki, canlılar arasında yalnız o,gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır.

Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir.

Bir insanı tanımak için neyi gülünç bulduğundan daha iyi bir gösterge olamaz.

Geri