Güzel Sözler "Part 2"

♥ serbet senin dudaginda dilinde arzumanin kaldi ince belinde sen bir guzelsin ki turkmen elinde gunah bende degil sendedir sende...

♥ sensiz cikip su yaylayi yaylayamam sirrin acip yad ellere soyleyemem cok gunah isledim inkar eylemem gunah bende degil sendedir sende...

♥ beni hor gorme kardesim sen altindin ben tunc muyum ayni vardan var olmusuz sen gumussun ben sac miyim...

♥ beni dertlere biraktin yuregimi nara yaktin sende mi canindan biktin benim gibi benim gibi soyle varmi benim gibi...

♥ beyaz giyme toz olur,siyah giyme soz olur. Gel beraber gezelim, muradimiz tez olur.

♥ asan bilir karli dagin ardini ceken bilir ayriligin derdini bulbul kaca aldin gulun nargini gul alip satmanin zamani degil.

♥ yaprak gazel olmus duruyor dalda vefasiz guzelden bize ne fayda bu ayda olmazsa gelecek ayda olurum vaz gecmem sevdigim senden.

♥ selvinin dallari boyundan uzun yavrular gozume bir salkim uzum olmeden gorseydi o yari gozum koyun kuzu kurban olur o zaman.

♥ minare dolam dolam agam kurbanin olam param yok ki evlenem kapinda kulun olam...

♥ al yanak allaniyor aman yazmasi pullaniyor vay vay o yar cikmis karsimda aman dal gibi sallaniyor vay vay!!

♥ aman etme bana bu nazi aman gel bize bazi bazi aman yar ben seni alirdim aman baban olsaydi razi...

♥ her sabah uyandiĞinda yaninda benİ gÖrmek İstermİsİn.

♥ benİmle bİr ÖmÜr yaŞlanmaya ne dersİn.

♥ denizim degil dalgam olurmusun? Atesim degil kulum olurmusun? Ilk sevdigim degilsin affet son sevdigim olurmusun?

♥ sana arkadaslik teklif edecegim, senden hoslandigimi ve hep seni dusundugumu dusunduysen aferim, dusunmediysende dusun derim.

♥ kocaman zeytin gozleri, yanaginda gamzesi, minicik sevgi dolu elleri, bir kizimiz olsaydi keske deseydim ayni annesi!

Kabir var; hiç kimse inkar edemez. herkes, ister
istemez oraya girecek.

Kimseyi sevemiyorum diyen kişi,

‘Aslında birisi var, onu unutamıyorum’ demek ister...

♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın.

♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Geri