Güzel Sözler "Part 2"

♥ arap ati gibi sallar basini, ne soyledim yaktin kara kasini,kara gozlum sil gozunun yasini.vermem seni yÂd ellere sevdalim hey,kasi gozu kirpikleri belÂlim hey.

♥ arayi arayi bulsam izini izinin tozuna sursem yuzumu hak nasip eylese gorsem yuzunu ey sevdigim canim arzular seni...

♥ arda boylarinda kirmizi erik helimenin ardinda on yedi belik ah annecigim ah annecigim yaktin ya beni bu genc yasta denizlere attin ya beni.

♥ cirayi yaktim ocaga kolkola da kucak kucaga meydana gel meydana meydan erenlerindir semah donenlerindir...

♥ tarihler boyunca bir milletiz biz, ilimce dunyaya vermisidik hiz buyuk bir babanin hey dost torunlariyiz, bugun bize hos geldiniz erenler!

♥ asker ettiler beni kidemli cavus gurbet ellerinde oldum bir berdus hic basima gelmedi boyle bir is...

♥ asker yolu beklerim,gunu gune eklerim.sen git yarim talime de,ben silayi beklerim. Pilav pisirdim yavan,ustune koydum sogan.yatagina uzandim da,uyan askerim uyan.

♥ mendilimde tel oya,gulmedim doya doya.asker yolu beklerim de,gunleri saya saya.sucu sucu suyunan, sogan acisiyinan.kusudum de baristim,yarin bacisiyinan.

♥ asagidan gelen hanim oynasin, keklik kebabini da yiyen doymasin.beni yardan ayiranlar onmasin.beri gel a yarim,beri gel ben adam yemem.

♥ atem tutem men seni sekere katem men seni agsem baben gelende oy ogune atem men seni.

♥ versinler versinler sevenleri sevdigine versinler. Karsimizda gelibolu,gelibolu'da yatir dolu, sana soyluyorum yar,dualarim kabul oldu. Versinler versinler sevenleri sevdigine versinler.

♥ ayrilik hasreti karetti cana, seher yeli sevdigimden bir haber. Selamim teblig et kutbi cihana, seher yeli sultanimdan bir haber.

♥ bulbul gibi baglanmisim kareler,ayrilik derdine nedir careler,merhem kabul etmez dilde yareler,seher yeli sevdigimden bir haber.

♥ baga girdim bag budanmis, baga bulbul dadanmis. On bes yasinda da nazife de hanim, kimlere aldanmis.

♥ sevdali gonlume dogmadi gunes, aradim yillardir bulamadim bir es, muradim gele gullerim bite.

♥ bana yucelerden seyreden dilber siyah kipriklerin ok mu cananim insaf et yuzunu yuzume donder izdirabin sonu yok mu cananim..

♥ gonul sevdi benim gunahim nedir yandim hasretine bunca senedir mecnunun derdinden derdim fenadir izdirabin sonu yok mu cananim..

♥ basina dondugum kurban oldugum, aglar dolaniram yar deyi deyi.ezel bahar yaz aylari misali, caglar dolaniram yar deyi deyi .

♥ ben aglarim yane yane ask boyadi beni kane ne akilem , ne divane gel gor beni ask neyledi derde giriftar eyledi gah eserim yeller gibi gah tozarim yollar gibi gah akarim seller gibi..

♥ nazli yarim geldim sana fistanini toplasana kemenceler caliniyor bize horun oynasana heyy koske serdim yatagi gel derdimin ortagi yataklar diken oldu senden ayri yatali...

Geri