Güzel Sözler "Part 2"

♥ Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!

♥ Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim

♥ Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm

♥ Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum

♥ Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.

♥ Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.

♥ Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.

♥ Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...

♥ Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.

♥ Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.

♥ GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..

♥ dunyada uc seyi sevdim. Seni, kalbimi ve umit etmeyi. Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim belki seversin diye

♥ seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın

#

2012'de Sevgilimiz Yok ama ,

Hadi lan gelmiyonmu , donduk diyen kardeşlerimiz var ♥

&.

Yarınlar yok gibi .;
Güneş hiç doğmayacak
O gitti ah gitti
Bir daha hiç dönmeyecek .( .s

♥ Buruk kalbim duzelmez Bu Sozlerinle asla, sana ben inandım sevdim ama sen harcadın beni, sevgi yolunda dönme bana bir daha.

♥ Yolunda ölüm olsa gelirdim, seninle her acıya giderdim, ama sen buna değmezsin vefasız insan.

♥ Sana yalan Sevgilerin Sahte Mutlulukları Lazım, benim gibi gerçekler Sana Fazla Gelir Bu Dünyada.

♥ Ömrümden çaldığın zamana acıyorum, zaman hataları telafi edecek günün birinde. Ama o zaman sen telafisi olmayan bir hata olucaksın gözümde.

♥ Ters, düz, hayatımın sadece arasındaki göz yaşı oldun, umutlarımda sayende kayboldu.

Geri