Güzel Sözler "Part 2"

♥ seni sevdigim kadar yasasaydim olumsuzlugun adini ask koyardim... Sevgililer gunun kutlu olsun biricik askim!

♥ yuregimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yasatan tek duygu senmissin bebegim... Sevgililer gununu kutluyorum. Daha nice yillara.

♥ hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalim nice yillara.

♥ denizi icerken maviler takildi bogazima, karaya vuran balik gibi cirpiniyorum. Mavi gozlerini ozluyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.

♥ gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve dustugum yer dudaklarin olsa. Sevgililer gununde bir opucuk borclusun bana...

♥ hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin asigimsana!.. Sevgililer gunnu kutlu olsun birtanem, seni cok seviyorum.

♥ sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, isigim sensin, gunesim sensin... Bil ki cok ozlendin... Sevgililer gunun kutlu olsun!

♥ Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

♥ BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.

♥ Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!

♥ Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.

♥ Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?

♥ Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...

♥ Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ür, gittigimiz yer kara toprak olsun

♥ Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

♥ Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum

♥ bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!

♥ gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.

♥ Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!

Geri